Wist u dat bitumen dakbedekking minimaal 20 jaar meegaat? Het is niet zonder reden dat vele dakdekkersbedrijven bitumen dakbedekking gebruiken bij werkzaamheden op platte daken. Bitumen biedt zeer voor voordelen voor zowel de klant als dakdekker. Op deze pagina kunt u hier meer over leren. Indien u graag een afspraak wilt maken met een van onze dakdekkers bel ons of vul het contactformulier in. Hopelijk kunnen wij u snel verder helpen!
Klik hier voor een samenvatting.

Waarom een bitumen dak?

Bitumen is een kleverige en waterdichte substantie die wordt gebruikt voor onder andere dakbedekking, maar ook voor andere asfalt werkzaamheden. Het gebruik van bitumen komt erg vaak voor bij platte daken. Tevens heeft het een goede reputatie als materiaal voor op uw dak, omdat het al lange tijd met succes wordt gebruikt door dakdekkersbedrijven. Dit materiaal helpt lekkages voorkomen en gaat voor een lange tijd mee. Gewoonlijk zal een bitumen dak minstens 20 jaar mee gaan, wat langer is dan andere soorten dakbedekkingen. Bitumen dakbedekking is erg stevig waardoor het onaannemelijk is dat het scheuren zal opleveren. Dit gaat uiteraard gepaard met uitstekende bescherming bij neerslag of sterke wind, waardoor het perfect is voor een dakrenovatie van uw platte dak(en). Wat opvalt bij bitumen daken is dat het uiterlijk van de dakbedekking goed blijft naarmate de jaren verstrijken. Dit weten we omdat het oppervlak niet roest en niet vervaagt. Hieronder zijn nog meer voordelen te lezen van het aanbrengen van bitumen dakbedekking.

Bitumen dakbedekking is erg robuust en duurzaam.

Als we bitumen dakbedekking vergelijken met bijvoorbeeld EPDM is een verschil duidelijk zichtbaar. Alhoewel EPDM wat goedkoper is en mogelijkheid biedt voor recycling kan het niet op kan tegen de robuuste, duurzame en waterdichte bitumen dakbedekking. Hierbij komt dat bitumen ook gerecycled kan worden. Door de populariteit van bitumen is het eenvoudig en in grote varianten verkrijgbaar. Dit leidt tot minder wachttijd wanneer dakbedekking nog besteld moet worden voor de klant.

Bitumen is flexibel bij de afwerking.

De mogelijkheid die bitumen biedt voor verscheidene kleuren en afwerkingen maakt het een winnaar voor in het bijzonder platte daken. Uiteraard heeft elk soort dakbedekking nadelen, zo ook de populaire bitumen dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan de minder zuurstofbestendigheid van dit materiaal. Ondanks dat het minimaal 20 jaar mee kan gaan, wordt dit vaak toch gezien als een relatief korte levensduur. Dit is helemaal het geval wanneer het wordt vergeleken met dakpannen die minstens twee keer zo lang meegaan.

Zelf bitumen dak vervangen?

Bij het selecteren van de juiste dakbedekking komt veel kijken. Bij het aanbrengen van dakbedekking komt er nog meer bij kijken. Denk zoal aan het maken van juiste berekenen, toepassen van juiste technieken en zorgen voor een mooie, gelijke afwerking. Derhalve is het altijd goed om eerst kort te spreken met professionele dakdekkers over uw werkzaamheden. Assaad Bouw scoort met 4.6 van 5 sterren op Google als een van de hoogste dakdekkersbedrijven in Rotterdam. Wij staan u graag vrijblijvend te woord voor aanvullende informatie. Bel ons vandaag om erachter te komen wat geschikt is voor uw dak.De precieze kosten zijn moeilijk op te sommen zonder meer te weten over uw precieze situatie zoals de grootte van het dak.

Om te weten hoeveel het vervangen van een bitumen dak kost, contacteer ons voor een gratis dakinspectie.

Voordeel #1: Robuust

DBitumen dakbedekking is erg sterk en zal uw dak goed beschermen in allerlei weersomstandigheden.

VOORDEEL #2: Lange levensduur

Bitumen heeft een lange levensduur voor materiaal dat vooral op platte daken worden aangebracht, minimaal 20 jaar!

VOORDEEL #3: Flexibel

Met het aanbrengen van bitumen dakbedekking is het mogelijk om flexibel te werken met welk plat dak dan ook.

Samenvatting bitumen dak vervangen

  • Met het aanbrengen van bitumen dakbedekking geniet u van verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de robuustheid, flexibiliteit, maar ook de lange levensduur van minimaal 20 jaar!
  • Verder helpt bitumen lekkages voorkomen en is het duurzaam.
  • Maak een afspraak voor een gratis dakinspectie om duidelijkheid te krijgen over de kosten van het vervangen van uw bitumen dak.

Bitumen dak vervangen: Veelgestelde Vragen

De kosten van het plaatsen van een dakraam zijn afhankelijk van de grootte van het dak en het dakdekkersbedrijf dat u inhuurt. Weet dat goedkoop vaak duurkoop is.

Assaad Bouw BV biedt u graag vrijblijvend meer informatie over bitumen daken. Bel of app ons via: 06 57 40 02 55

Hoewel EPDM vaak wat goedkoper is en mogelijkheid biedt voor recycling kan het niet op kan tegen de robuuste, duurzame en waterdichte bitumen dakbedekking. Hierbij komt dat bitumen ook gerecycled kan worden.

Enkele voordelen van bitumen dakbedekking is dat het erg robuust en duurzaam is. Verder heeft het ook een lange levensduur en vereist het niet veel onderhoud. Het is dus een mooi dakbedekking voor een mooie prijs.

Bitumen dak Vervangen voor een mooie prijs!

Dakdekker Assaad Bouw BV te Rotterdam E.O.

Als professionele dakdekkers uit Rotterdam zetten wij altijd de klant centraal om prachtige resultaten op te leveren. In ons werk is goede en heldere communicatie een must. Zodoende zullen klanten nooit voor verrassingen komen te staan. Honderden tevreden klanten uit Rotterdam, Breda, Utrecht, Amsterdam en omgevingen gingen u voor. Neem vandaag nog contact op!

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw BV

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.