Assaad Bouw staat klaar om te helpen met het aanbrengen van bitumen dakbedekking in Delft en omgeving!

Bent u toe aan een nieuwe bitumen dak of wilt u een bestaande bitumen dak vervangen? Op deze pagina leert u meer over dit onderwerp. Er zijn veel redenen te noemen om te kiezen voor bitumineuze dakbedekking. Het is bijvoorbeeld erg duurzame dakbedekking en goed betaalbaar. Hieronder belichten we nog een aantal voordelen, vergelijken we bitumen met EPDM en vertellen wij waar u meer informatie kan verkrijgen.

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen is een kleverige en waterdichte substantie die wordt gebruikt voor onder andere dakbedekking. Het gebruik van bitumen komt regelmatig voor bij platte daken. Daarbij heeft het een goede reputatie als materiaal voor op uw dak, omdat het al lange tijd succesvol gebruikt wordt door dakdekkersbedrijven door het hele land. Dit materiaal helpt lekkages voorkomen en gaat voor een lange tijd mee. Gewoonlijk zal een bitumen dak minstens 20 jaar mee gaan, wat langer is dan andere soorten dakbedekkingen. Bitumen dakbedekking is erg stevig waardoor het onaannemelijk is dat het scheuren zal opleveren. Dit gaat uiteraard gepaard met uitstekende bescherming bij neerslag of sterke wind. Wat opvalt bij bitumen daken is dat het uiterlijk van de dakbedekking goed blijft naarmate de jaren verstrijken. Dit weten we omdat het oppervlak niet roest en niet vervaagt.

Waarom bitumineuze dakbedekking? Hierbij meer voor- en nadelen.

Als we bitumen dakbedekking vergelijken met bijvoorbeeld EPDM is een verschil duidelijk zichtbaar. Alhoewel EPDM wat goedkoper is en mogelijkheid bied voor recycling kan het niet op kan tegen de robuuste, duurzame en waterdichte bitumen dakbedekking. Hierbij komt dat bitumen ook gerecycled kan worden. Door de populariteit van bitumen is het eenvoudig en in grote varianten verkrijgbaar. Dit leidt tot minder wachttijd wanneer dakbedekking nog besteld moet worden voor de klant. De mogelijkheid die bitumen biedt voor verscheidene kleuren en afwerkingen maakt het een winnaar voor in het bijzonder platte daken. Uiteraard heeft elk soort dakbedekking nadelen, zo ook de populaire bitumen dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan de minder zuurstofbestendigheid van dit materiaal. Ondanks dat het minimaal 20 jaar mee kan gaan, wordt dit vaak toch gezien als een relatief korte levensduur. Dit is helemaal het geval wanneer het wordt vergeleken met dakpannen die minstens twee keer zo lang meegaan.

Wanneer kunnen wij u spreken?

Bij het selecteren van de juiste dakbedekking komt veel kijken. Bij het aanbrengen van dakbedekking komt er nog meer bij kijken. Denk zoal aan het maken van juiste berekenen, toepassen van juiste technieken en zorgen voor een mooie, gelijke afwerking. Derhalve is het altijd goed om eerst kort te spreken met professionele dakdekkers over uw werkzaamheden. Assaad Bouw scoort met een 4.5 van de 5 sterren op Werkspot.nl als een van de beste dakdekkersbedrijven in Delft. Assaad Bouw staat u graag vrijblijvend te woord voor meer informatie. Bel ons vandaag om te weten welke dakbedekking geschikt is voor u en hoe u kunt besparen op werkzaamheden aan uw dak.

Vraag een offerte aan

Check een van onze projecten!

Een klant aan het woord!

Werkelijk supergoed. Uitstekende ploeg mensen met goede vakmanschap.
Heel hardwerken en zeer goed gemanierd. Echt 10 met een griffel, met deze man kan je goede zaken doen. Bedankt voor alles.

P.A Vellekoop

⭐⭐⭐⭐⭐

Assaad bouw helpt u graag met bitumen dakbedekking in de volgende steden e.o.