Bent u op zoek naar een dakdekker in Barendrecht? Dan bent u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Wij zullen dan ook alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat uw dak er weer prachtig uitziet en er voorlopig weer tegenaan kan. We vertellen u graag meer over wat wij als dakdekker in Barendrecht precies voor u kunnen betekenen.

Uw dakdekker in Barendrecht

Assaad Bouw B.V. is uw specialist in hellende en platte daken en wij leggen met veel plezier uw dakbedekking op een vakkundige manier aan. Het dak van uw woning is namelijk enorm belangrijk en op het moment dat deze scheuren en/of gebreken vertoond kan dit grote gevolgen met zich meebrengen. Ten eerste kan de uitstraling van uw dak te wensen overlaten, maar daarnaast kan het ook zo zijn dat uw woning hierdoor beschadigd raakt. Denk aan lekkages of bijvoorbeeld stormschade. Dit zijn allemaal zaken die belangrijk zijn om te voorkomen en als uw dakdekker in Barendrecht helpen wij hier graag bij.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als dakdekker in Barendrecht zijn we van alle markten thuis. We geven u dan ook graag een overzicht van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Dakonderhoud

Het dak van uw woning wordt continu blootgesteld aan de weersomstandigheden en dit is dan ook precies de reden dat het belangrijk is om uw dak regelmatig te onderhouden. Wanneer u dit namelijk niet doet loopt u de kans dat u beschadigingen niet tijdig ontdekt en dit kan grote gevolgen met zich meebrengen. Kies er daarom voor om uw dakonderhoud regelmatig te laten uitvoeren door de dakdekkers in Barendrecht van Assaad Bouw B.V. Het grote voordeel van regelmatig dakonderhoud in Barendrecht is dat u er eigenlijk zeker van bent dat uw dak altijd in topconditie verkeerd. Daarnaast heeft dakonderhoud nog een economisch voordeel, aangezien u door een goed onderhouden dak een betere isolatie heeft en dus energie bespaart. Wacht hier dus nooit te lang mee, want voordat u het weet is het al te laat.

Dakrenovatie

Heeft u een oude woning of is uw dak al in tijden niet onderhouden? Dan is het goed mogelijk dat deze in een verouderde staat verkeerd en dat er hierdoor grote gebreken zijn ontstaan. In dit geval is het natuurlijk mogelijk om het gehele dak te vervangen, maar de praktijk leert dat dit vaak niet nodig is. In veel gevallen hoeft namelijk niet uw gehele dak vervangen te worden, maar is een renovatie voldoende. Onze dakdekker in Barendrecht controleert dit door middel van een zorgvuldige dakinspectie om inzicht te krijgen in de staat van uw dak. Mochten we constateren dat een dakrenovatie in Barendrecht noodzakelijk is voeren wij deze uiteraard graag voor u uit.

Dakreparatie

Is er schade aan uw woning ontstaan? Dan is het in veel gevallen ook mogelijk om een dakreparatie uit te voeren. In tegenstelling tot een dakrenovatie is een dakreparatie in veel gevallen vaak handiger, sneller en goedkoper. Over het algemeen geldt dan ook dat dakreparaties prima toepasbaar zijn voor jonger dakwerk (niet ouder dan 20 jaar). Ook wanneer het urgente situaties betreft biedt een dakreparatie uitkomst, aangezien een reparatie aanzienlijk minder tijd in beslag neemt dan een volledige renovatie van uw dak. Als uw dakdekker in Barendrecht komen wij dan ook graag bij u langs om uw dak te repareren in geval van nood.

Zinkwerk

Naast dakpannen en bijvoorbeeld isolatiemateriaal is ook hoogwaardig zinkwerk een onmisbaar onderdeel van uw dak. Zinkwerk is materiaal dat onder andere gebruikt wordt voor uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Zinkwerk is duurzaam, licht in gewicht, bestand tegen corrosie en roest en relatief goedkoop. Normaliter gaat zinkwerk zo’n 15 jaar mee, maar toch kunnen ook deze onderdelen op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. In dit geval komen wij als dakdekker in Barendrecht graag bij u langs om uw zinkwerk te vervangen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we het oude materiaal verwijderen en afvoeren, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Contact opnemen met uw dakdekker in Barendrecht

Wilt u één van de bovenstaande werkzaamheden laten uitvoeren door ons als dakdekker in Barendrecht. Dan raden wij u aan om zo spoedig als mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch door te bellen naar 06 – 57 40 02 55 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Hiernaast kunt u ook het contactformulier op deze pagina invullen. Zorg er in ieder geval altijd voor dat u een duidelijke instructie meegeeft van de gewenste werkzaamheden. Binnen 2 uur nemen wij contact met u op en binnen 48 uur ontvangt u een offerte op maat. Assaad Bouw B.V. staat als uw dakdekker in Barendrecht dan ook klaar voor al uw dakwerkzaamheden.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Barendrecht

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlang ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.