Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van een dakdekker in Bergen op Zoom? Dan kunnen wij u vertellen dat u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij helpen u namelijk graag met uw dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, zinkwerk en meer. U kunt direct contact met ons op nemen per telefoon, e-mail of het contactformulier invullen en dan zullen wij binnen 2 uur bij u terugkomen. Binnen 48 uur zal u van ons een offerte op maat ontvangen.

Uw dakdekker in Bergen op Zoom

Assaad Bouw B.V. timmert al jarenlang aan de weg als specialist in hellende en platte daken. Wij zullen er dan ook altijd voor zorgen dat uw dakwerkzaamheden met grote zorgvuldigheid worden uitgevoerd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wél willen we u al direct benadrukken dat het bij eventuele schade of veroudering van uw dak belangrijk is om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen. Wanneer u hier namelijk te laat mee bent kan dit grote gevolgen én kosten met zich meebrengen. Probeer dit dan ook altijd te voorkomen en schakel op tijd de hulp in van Assaad Bouw B.V., uw dakdekker in Bergen op Zoom.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als uw dakdekker in Bergen op Zoom kunnen wij u van dienst zijn op vele verschillende onderdelen. We vertellen u dan ook graag meer over wat wij nu precies voor u kunnen betekenen. Lees dan ook snel even verder voor een overzicht van onze werkzaamheden.

Dakisolatie

Eén van de belangrijkste onderdelen van uw dak is dakisolatie. Dakisolatie zorgt er logischerwijs voor dat uw woning op de juiste manier wordt geïsoleerd. Goede dakisolatie kan er doorgaans voor zorgen dat uw woning tot wel 30% meer warmte vasthoudt. Door middel van dakisolatie is het dan ook mogelijk om uw duurzamer en dus energiezuiniger te maken, waardoor u uiteindelijk een lagere energierekening voorgeschoteld krijgt. In enkele gemeentes is het mogelijk om een subsidie voor uw dakisolatie aan te vragen, echter verschilt dit per gemeente, maar het kan dus zeker geen kwaad om dit na te vragen. Wij komen als uw dakdekker in Bergen op Zoom graag langs voor het aanbrengen van duurzame dakisolatie op een vakkundige wijze.

Dakonderhoud

Het dak behoort tot één van de meest belangrijke onderdelen van uw woning en het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat deze altijd in topconditie verkeerd. Het dak van uw woning wordt namelijk iedere dag opnieuw blootgesteld aan allerlei verschillende weersomstandigheden. Van hoge temperaturen tot regen en wind. Logischerwijs is dit van invloed op de conditie van het dak. Vandaar dat wij het altijd aanraden om regelmatig dakonderhoud uit te voeren en als uw dakdekker in Bergen op Zoom helpen wij u hier natuurlijk graag bij. Hierdoor kunt u eventuele problemen of beschadigingen tijdig ontdekken en loopt u nooit achter de feiten aan.

Dakrenovatie

Mocht het zo zijn dat u in een verouderde woning wordt is het goed mogelijk dat uw dak op een gegeven moment gebreken gaat vertonen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat het isolatiemateriaal los zal laten of dat er andere gebreken ontstaan. In veel gevallen is het in dit geval niet nodig om uw gehele dak te vervangen, maar is een dakrenovatie voldoende. Onze dakdekker in Bergen op Zoom controleert dit door middel van een zorgvuldige dakinspectie om inzicht te krijgen in de staat van uw dak. Mochten we constateren dat een dakrenovatie noodzakelijk is voeren wij deze natuurlijk graag voor u uit.

Dakreparatie

Zijn er kleine of lokale beschadigingen ontstaan aan het dak van uw woning? Dan is het vaak niet nodig om uw gehele dak te renoveren en in dit geval biedt een dakreparatie dan ook zeker uitkomst. In tegenstelling tot een dakrenovatie is een dakreparatie in veel gevallen dan ook vaak handiger, sneller en goedkoper. Ook wanneer er behoefte is aan een snelle reparatie biedt een dakreparatie uitkomst. Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Bergen op Zoom komt dan ook graag bij u langs voor het uitvoeren van een dakreparatie.

Zinkwerk

Naast bovengenoemde werkzaamheden kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van het vervangen van uw zinkwerk. Zinkwerk omvat in principe het materiaal dat gebruikt wordt voor het aanleggen van uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Zinkwerk is duurzaam, licht in gewicht, bestand tegen corrosie en roest en relatief goedkoop. Normaliter gaat zinkwerk zo’n 15 jaar mee, maar toch kunnen ook deze onderdelen op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. In dit geval komen wij als uw dakdekker in Bergen op Zoom natuurlijk met veel plezier bij u langs. We zorgen er overigens altijd voor dat we het oude zinkwerk verwijderen en op juiste manier afvoeren.

Een offerte op maat van uw dakdekker in Bergen op Zoom

Bent u geïnteresseerd in één van de bovenstaande werkzaamheden en heeft u graag dat wij deze als uw dakdekker in Bergen op Zoom voor u uitvoeren? Neem dan direct contact met ons op door te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. Wij komen binnen 2 uur bij u terug en binnen 48 uur ontvangt u van ons een offerte op maat. Assaad Bouw B.V. staat als uw dakdekker in Bergen op Zoom dan ook altijd voor u klaar.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Bergen op Zoom

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.