Assaad Bouw B.V. is uw dakdekker in Bleiswijk die u graag verder helpt met al uw dakwerkzaamheden. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Wat wij u in ieder geval kunnen garanderen is dat uw dak na onze werkzaamheden weer in topconditie zal verkeren. Benieuwd naar de mogelijkheden of behoefte aan meer informatie? Neem dan direct contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een offerte op maat.

Assaad Bouw is uw dakdekker in Bleiswijk

Bent u woonachtig in de omgeving van Bleiswijk en heeft u behoefte aan een vakkundige dakdekker die uw problemen kan verhelpen? Zoek dan niet verder, want bij Assaad Bouw B.V. bent u aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in hellende en platte daken en komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw dak er voorlopig weer tegenaan kan. Als dakdekker in Bleiswijk zorgen wij ervoor dat u weer jarenlang kan genieten in uw woning zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de conditie van uw dak.

Welke werkzaamheden voeren wij o.a. uit?

Als uw dakdekker in Bleiswijk kunnen wij u vanzelfsprekend op vele verschillende manieren van dienst zijn. We vertellen u dan ook graag meer over wat u precies van ons kunt verwachten en zetten onze meestvoorkomende werkzaamheden graag op een rijtje.

Dakisolatie

Eén van de meest belangrijke onderdelen van het dak van uw woning is de dakisolatie. Dakisolatie zorgt er onder andere voor dat uw woning warmte vasthoudt en dus zodoende energiezuiniger wordt. Op het moment dat de dakisolatie van uw woning verouderd of beschadigd is kan dit er dus zomaar voor zorgen dat u te maken krijgt met een hogere energierekening, terwijl dit allesbehalve noodzakelijk is. Als uw dakdekker in Bleiswijk komen wij dan ook graag bij u langs voor het vervangen van uw dakisolatie. In sommige gemeentes is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het vervangen of laten plaatsen van dakisolatie en wij raden u dan ook zeker ook aan om dit te controleren bij uw gemeente in Bleiswijk.

Dakonderhoud

Net zoals het bij vrijwel alle andere onderdelen van uw woning belangrijk is, is het ook belangrijk om regelmatig dakonderhoud uit te voeren. Dakonderhoud zorgt er namelijk voor dat u inzicht krijgt in de conditie van uw dak en eventuele schade tijdig kunt ontdekken. Dit zorgt er dan ook voor dat u nooit achter de feiten aan zal lopen en niet met onvoorziene kosten te maken krijgt. Als uw dakdekker in Bleiswijk zijn wij u graag van dienst op het gebied van dakonderhoud.

Dakrenovatie

Woont in een wat oudere woning of merkt u gewoonweg dat uw dak gerenoveerd moet worden? Dan is het natuurlijk ook een feit dat u kunt rekenen op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Bleiswijk. Bij een dakrenovatie zorgen wij ervoor dat uw dak op een vakkundige en zorgvuldige wijze wordt gerenoveerd, waardoor deze er voorlopig weer tientallen jaren tegenaan kan. We zullen altijd starten met het uitvoeren van een dakinspectie om te controleren welke delen al dan niet gerestaureerd moeten worden.

Dakreparatie

Is er stormschade aan uw dak ontstaan of zijn er lokale beschadigingen die u graag gerepareerd ziet worden? Dan zal u in veel gevallen voldoende hebben aan een dakreparatie. In tegenstelling tot een dakrenovatie is een dakreparatie sneller, goedkoper en levert dit over het algemeen minder problemen voor de bewoners op. Wij komen dan het liefst ook nog vandaag bij u langs voor het uitvoeren van een dakreparatie en uiteraard kunt u in dit geval rekenen op de kwaliteit die u van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Bleiswijk gewend bent.

Zinkwerk

Tot slot is er nog een ander belangrijk onderdeel van daken dat absoluut niet vergeten mag worden, maar vaak niet genoeg aandacht krijgt, namelijk: zinkwerk. Zinkwerk omvat in principe het materiaal dat wordt gebruikt voor het aanleggen van uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Hoewel zinkwerk bijzonder duurzaam is (tot 15 jaar) kan het natuurlijk altijd dat ook hierin gebreken ontstaan. In dit geval staat dakdekker Bleiswijk Assaad Bouw B.V. voor u klaar.

Contact opnemen met uw dakdekker in Bleiswijk

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u dat wij voor een offerte op maat uitbrengen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. Wij ontvangen graag de meest volledige informatie, zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. U heeft dan ook zeker de mogelijkheid om foto’s aan uw contactopname toe te voegen. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u voor een dakdekker in Bleiswijk met Assaad Bouw B.V. altijd goed zit.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Bleiswijk

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.