Behoefte aan een dakdekker in Breda? Zoek dan niet verder, aangezien wij u bij Assaad Bouw B.V. op vele verschillende manieren van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u onder andere helpen met het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij uiterst professioneel te werk gaan en luisteren we altijd naar de wensen van u als klant. Mocht u nu behoefte hebben aan meer informatie is het mogelijk om contact met ons op te nemen.

Uw dakdekker in Breda

Bent u woonachtig in de omgeving van Breda en heeft u behoefte aan een professionele dakdekker die uw problemen met uw dak kan verhelpen? Dan mag het meer dan duidelijk zijn dat u hiervoor bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij zijn namelijk al jarenlang specialist in zowel hellende als platte daken en hebben ontelbare daken geïsoleerd, gerepareerd, gerenoveerd en noem maar op. Het spreekt dan ook voor zich dat wij graag als uw dakdekker in Breda bij u langskomen.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij o.a. uit?

Bij Assaad Bouw B.V. kunt u terecht voor dakwerkzaamheden in vele verschillende soorten en maten. We geven u dan ook graag een overzicht over wat wij precies voor u kunnen betekenen. Lees dan ook snel verder voor meer informatie.

Dakisolatie

Eén van de meest belangrijke onderdelen van uw dak, die ook nog eens een positieve invloed uitoefent op de duurzaamheid van uw woning, is dakisolatie. Dakisolatie is het isoleren van uw dak om ervoor te zorgen dat uw woning warmte beter zal vasthouden. Dakisolatie van goede kwaliteit kan er al snel voor zorgen dat uw woning tot 30% meer warmte zal vasthouden en dit heeft zoals u zelf wel kunt bedenken natuurlijk een positieve invloed op de energierekening die u iedere maand betaalt. Als uw dakdekker in Breda komen wij dan ook graag bij u langs voor het aanleggen van dakisolatie van hoge kwaliteit.

Dakonderhoud

Het is belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan het onderhoud van uw dak en wij als uw dakdekker in Breda helpen u hier graag bij. Dakonderhoud is namelijk onmisbaar indien u wenst om uw dak in topconditie te houden. Daarnaast krijgt u door middel van dakonderhoud inzicht in eventuele zaken die herstelt of gerepareerd moeten worden. Hierdoor wordt het dan ook mogelijk om problemen op tijd te ontdekken en voorkomt u dat u op een gegeven moment achter de feiten aan zal moeten lopen.

Dakrenovatie

Woont u in een woning die stamt uit het begin van de vorige eeuw of is er gewoonweg al jarenlang geen aandacht besteedt aan het onderhoud van uw dak? Dan kan een dakrenovatie op een gegeven moment onvermijdelijk zijn. Een dakrenovatie houdt dan ook in dat wij uw volledige dak op een professionele en zorgvuldige manier renoveren, waardoor deze weer in staat is om er tientallen jaren tegenaan te kunnen. Als dakdekker in Breda nemen wij tijdens een dakrenovatie alle belangrijke zaken mee en inspecteren we uw dak uiteraard op een zorgvuldige wijze, waardoor niets aan ons oog ontsnapt.

Dakreparatie

Heeft u bijvoorbeeld last van kleine beschadigingen aan uw dak die bijvoorbeeld het gevolg zijn van stormschade? Dan is het belangrijk om zo spoedig als mogelijk een dakreparatie uit te voeren. In tegenstelling tot een dakrenovatie heeft een dakreparatie aanzienlijk minder voeten in de aarde en nemen deze werkzaamheden zodoende ook minder tijd in beslag. Ook levert een reparatie doorgaans minder problemen voor de bewoners op, maar wel kunnen wij als dakdekker in Breda natuurlijk garanderen dat de schade na ons bezoek verholpen zal zijn.

Zinkwerk

Tot slot bestaat er ook nog iets zoals zinkwerk, ondanks dat dit vaak een vergeten onderdeel van het dak is. Zinkwerk omvat in principe al het materiaal dat gebruikt wordt voor het aanleggen van uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Uiteraard kunne wij als dakdekker in Breda er ook voor zorgen dat uw zinkwerk wordt vervangen, zodat deze er voorlopig (tot wel 15 jaar) weer tegenaan kan.

Interesse? Neem contact op met uw dakdekker in Breda

Heeft u interesse in de diensten van Assaad Bouw B.V. of bent u gewoonweg benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en uw vragen te stellen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier in te vullen. Wij komen binnen 2 uur bij u terug en mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten ontvangt u binnen 48 uur een offerte op maat. Assaad Bouw B.V. – uw dakdekker in Breda staat iedere dag opnieuw voor u klaar.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Breda

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.