Heeft u behoefte aan een dakdekker in Breukelen of omgeving? Dan mag het duidelijk zijn dat u hiervoor bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij zijn namelijk al jarenlang specialist op gebied van hellende en platte daken en kunnen u dan ook voorzien van dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Wij vertellen u dan ook graag wat u precies van ons kunt verwachten en uiteraard kunt u ervoor kiezen om contact met ons op te nemen wanneer u meer wilt weten.

Uw dakdekker in Breukelen

Hoewel u natuurlijk niet iedere dag een dakdekker nodig heeft, bestaat er een grote kans dat u hier op een gegeven moment wel behoefte aan zal hebben. Het is namelijk altijd mogelijk dat er op een gegeven moment gebreken aan uw dak zullen ontstaan en in dit geval is het dan ook belangrijk om zo spoedig als mogelijk actie te ondernemen. Uiteraard kunt u in dit geval rekenen op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Breukelen en omgeving.

Welke werkzaamheden voeren wij o.a. uit?

Het mag voor zich spreken dat wij u als dakdekker in Breukelen van dienst kunnen zijn op vele verschillende manieren. Toch is het vaak niet helemaal duidelijk wat een dakdekker nu precies voor u kan betekenen en dit is dan ook de reden dat wij graag onze werkzaamheden voor u even op een rijtje zetten.

Dakisolatie

Dakisolatie behoort zonder twijfel tot één van de meest belangrijke onderdelen van een dak. Zonder dakisolatie zal uw woning namelijk niet goed in staat zijn om warmte vast te houden, waardoor de stookkosten al snel de pan uit kunnen rijzen. Vooral in deze tijd is het dan ook altijd belangrijk om goede dakisolatie te laten aanleggen en als uw dakdekker in Breukelen kunnen wij u hier natuurlijk uitstekend bij helpen.

Dakonderhoud

Ondanks dat dakonderhoud enorm belangrijk is om het dak van uw woning in topconditie te houden merken we dat een groot deel van de woningeigenaars in Nederland hier vrijwel geen aandacht besteedt. Het gevolg hiervan is dan ook dat bewoners te maken krijgen met problemen aan het dak die in principe voorkomen hadden kunnen worden door zorgvuldig dakonderhoud uit te voeren. Natuurlijk is het niet zo dat u ieder jaar dakonderhoud hoeft uit te voeren, maar eens in de vijf jaar is meer dan wenselijk. Door deze relatief beperkte investering is het dan ook mogelijk om hoge kosten in de toekomst te voorkomen. Wij als uw dakdekker in Breukelen en omgeving komen graag bij u langs om uw dak te controleren en uiteraard beginnen we in dit geval altijd met een zorgvuldige inspectie.

Dakrenovatie

Wanneer u woonachtig bent in een wat oudere woning zal u hoogstwaarschijnlijk al bekend zijn met eventuele problemen die kunnen optreden aan uw dak. Nu is het in veel gevallen mogelijk om deze problemen te verhelpen, maar in extreme gevallen is het helaas noodzakelijk dat uw dak gerenoveerd moet worden. Als dakdekker in Breukelen zorgen wij er tijdens een dakrenovatie voor dat wij uw gehele dak onderhanden nemen en renoveren naar behoren. Het gevolg is dat uw dak er vervolgens weer jarenlang tegenaan kon zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Dakreparatie

Tijdens een dakrenovatie zullen wij dus uw volledige dak onderhanden nemen en deze renoveren naar behoren. Toch kan het ook zo zijn dat uw dak op lokale plekken gebreken vertoond. In dit geval is een volledige dakrenovatie dan ook niet noodzakelijk, maar zal een dakreparatie in de meeste gevallen al voldoende zijn. Ook dit kunnen wij als dakdekker in Breukelen uiteraard voor u uitvoeren en in dit geval zal u dan ook kunnen rekenen op aanzienlijk minder werkzaamheden dan bij een renovatie het geval is.

Zinkwerk

Een ander belangrijk onderdeel van uw dak dat zeker niet vergeten mag worden is zinkwerk. Zinkwerk omvat in principe alle onderdelen die te maken hebben met uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Hoewel zinkwerk van zichzelf al bijzonder duurzaam is (tot 15 jaar) is het altijd mogelijk dat ook deze onderdelen van uw dak op een gegeven moment gebreken gaan vertonen. In dit geval is het dan ook belangrijk om uw zinkwerk zo spoedig als mogelijk te vervangen en hier helpen wij u als dakdekker in Breukelen dan ook graag bij. Voor meer informatie hierover is het mogelijk om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen met uw dakdekker in Breukelen?

Voor meer informatie of wanneer u behoefte heeft aan een offerte op maat is het mogelijk om contact op te nemen met Assaad Bouw B.V. – uw dakdekker in Breukelen. Het is mogelijk om ons telefonisch of per e-email te bereiken, maar daarnaast kan u er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Probeer ons altijd te voorzien van zo veel mogelijk informatie, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. Wij zullen binnen 2 uur bij u terugkomen met een reactie en u zal binnen 48 uur een offerte op maat van ons ontvangen. Dit is dan ook precies wat u kunt verwachten van Assaad Bouw B.V., uw dakdekker in Breukelen.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Breukelen

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.