Bent u bezig met een zoektocht naar een geschikte dakdekker in Capelle aan den IJssel? Dan hebben we goed nieuws voor u, aangezien u in dit geval bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij kunnen u op vele verschillende gebieden van dienst zijn en hierbij kunt u onder andere denken aan dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Lees nu verder voor meer informatie of neem direct telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Uw dakdekker in Capelle aan den Ijssel

Hoe u het ook wendt of keert, iedereen zal op een gegeven moment behoefte krijgen aan een dakdekker. De daken van de woningen in ons land zijn namelijk niet gemaakt om onneindig lang mee te gaan en op een gegeven moment zal iedereen dan ook te maken krijgen met gebreken in het dak van hun woning. Ook wanneer er echter nog geen sprake is van problemen kan de hulp inschakelen van een dakdekker in Capelle aan den IJssel ervoor zorgen dat u eventuele toekomstige schade kunt voorkomen. Wij staan in ieder geval voor u klaar.

Welke werkzaamheden voeren wij o.a. uit?

Heeft u nog niet echt een beeld over wat wij nu precies als dakdekker in Capelle aan den IJssel precies voor u kunnen betekenen? Geen zorgen, wij zetten graag onze meest voorkomende werkzaamheden voor u op een rijtje, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Dakisolatie

Dakisolatie zorgt ervoor dat uw woning in staat is om warmte goed vast te houden. Het is dan ook van groot belang dat uw woning beschikt over dakisolatie van goede kwaliteit. Zowel voor uw eigen comfort als de energierekening aan het einde van de maand. Door goede dakisolatie is uw woning namelijk in staat om tot wel 30% meer warmte vast te houden en natuurlijk komen wij als uw dakdekker in Capelle aan den IJssel graag bij u langs om dit te verzorgen.

Dakonderhoud

Net zoals het bij ieder ander onderdeel van uw woning belangrijk is om deze te onderhouden geldt hetzelfde voor uw dak. Toch is dakonderhoud vaak een vergeten onderdeel van woningen en dit zorgt er dan ook voor dat veel woningeigenaren op een gegeven moment te maken krijgen met gebreken aan het dak van uw woning. Door regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren is dit te voorkomen en blijven u eventuele hoge toekomstige kosten bespaart. Wacht dan ook nooit te lang met het laten uitvoeren van dakonderhoud en uiteraard kunnen wij u als dakdekker in Capelle aan den IJssel uitstekend mee van dienst zijn.

Dakrenovatie

Woont in een oude woning die bijvoorbeeld uit het begin van de vorige eeuw stamt? Dan is het goed mogelijk dat uw dak op een gegeven moment gerenoveerd moet worden. Hoewel de woningen in ons land zijn gebouwd om langdurig mee te gaan, zal er vooral bij wat oudere woningen regelmatig gebreken aan het dak ontstaan. Tijdens een dakrenovatie controleren wij als uw dakdekker in Capelle aan den IJssel heel uw dak zorgvuldig en renoveren wij deze waar nodig. Het gevolg hiervan is dat u vervolgens weer jarenlang kunt profiteren van een dak dat straalt als nooit tevoren.

Dakreparatie

Zijn er kleinere beschadigingen aan uw woning ontstaan, zoals bijvoorbeeld schade aan uw dakpannen of schade die het gevolg is van een storm in ons land? Dan is het belangrijk om zo spoedig als mogelijk een dakreparatie uit te voeren, zodat u mogelijk erger kunt voorkomen. Uiteraard zijn wij als uw dakdekker in Capelle aan den IJssel ook hierin gespecialiseerd en wij komen dan ook graag bij u langs om deze schade te bekijken en natuurlijk te verhelpen.

Zinkwerk

Wanneer we het hebben over zinkwerk bedoelen we in principe het materiaal waarmee uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking zijn gerealiseerd. Zinkwerk is een uniek materiaal dat duurzaam en buigbaar is, waardoor dit materiaal zich uitstekend leent voor deze onderdelen. Ondanks de duurzaamheid is zinkwerk helaas toch vaak de oorzaak van lekkages en in dit geval is het dan ook belangrijk om dit te vervangen. Als uw dakdekker in Capelle aan den IJssel komen wij graag bij u langs om dit te regelen.

Neem contact op met uw dakdekker in Capelle aan den IJssel

Heeft u behoefte aan advies op maat of wilt u bijvoorbeeld dat wij een offerte voor u uitbrengen, zodat u een inzicht krijgt in de kosten van de dakwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij komen binnen 2 uur bij u terug met een reactie en kunnen binnen 48 uur een offerte op maat uitbrengen. Wij zijn u als uw dakdekker in Capelle aan den IJssel dan ook graag van dienst.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Capelle aan den IJssel

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.