Op zoek naar een dakdekker in Delft? Zoek dan niet verder, want de specialisten van Assaad Bouw B.V. helpen u graag verder waar nodig. Wij houden ons dan ook al jarenlang bezig met het isoleren, repareren, renoveren en onderhouden van daken. Niets is ons nog onbekend en dit betekent dan ook dat wij uw dakwerkzaamheden zorgvuldig en op een professionele wijze zullen uitvoeren. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en dan vertellen wij u graag meer over ons als dakdekker in Delft.

Uw dakdekker in Delft

Assaad Bouw B.V. is uw dakdekker in Delft en omgeving die u kan helpen met al uw werkzaamheden rondom uw dak. Het is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat het dak van uw woning altijd in topconditie verkeerd. Wanneer dit namelijk niet zo is kan dit eventuele grote toekomstige problemen met zich meebrengen en wij kunnen u uit ervaring vertellen dat u hier absoluut niet op zit te wachten. Maak hier dus korte metten mee en zorg ervoor dat u regelmatig contact opneemt met een dakdekker om uw dak te controleren, te repareren of zelfs te renoveren.

Welke werkzaamheden voeren wij o.a. uit?

Als dakdekker in Delft zijn wij van alle markten thuis en dit betekent dan ook dat wij u op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. Wij zetten dan ook graag een deel van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren op een rijtje, zodat u een beter inzicht krijgt in wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Dakisolatie

Eén van de werkzaamheden die vrijwel dagelijks bij ons op de planning staan is het aanleggen van nieuwe dakisolatie. Dakisolatie is van belang om uw woning duurzamer te maken en dakisolatie van goede kwaliteit kan er zomaar voor zorgen dat uw woning tot wel 30% meer warmte vasthoudt. Zoals u zich wel kunt voorstellen kan dit enorm schelen op uw energierekening aan het einde van de maand en dakisolatie brengt dus ook meer dan genoeg economische voordelen met zich mee. Wij komen als uw dakdekker in Delft dan ook graag bij u langs om uw nieuwe dakisolatie te realiseren.

Dakonderhoud

Hoewel de meeste daken in ons land echt wel tegen een stootje kunnen zijn we helaas nog niet zo ver dat deze ook daadwerkelijk in staat zijn om tientallen jaren lang mee te gaan zonder onderhoud te vereisen. Het is dan ook belangrijk om regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren en hier kunnen wij u bij Assaad Bouw B.V. als jouw dakdekker in Delft dan ook zeker mee van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer in topconditie verkeerd en dat deze er weer jarenlang tegenaan kan.

Dakrenovatie

Woont u in een oude woning? Dan zal u mogelijk al hebben gemerkt dat de conditie van uw dak geleidelijk aan afneemt. Dit is niet meer dan logisch, maar kan op den duur wel grote problemen met zich meebrengen en vooral wanneer u er in dit geval niet op tijd bij bent. Wanneer dit het geval is zit er helaas niets anders op dan een dakrenovatie. Het voordeel van een dakrenovatie is echter wel dat niet uw gehele dak zal moeten worden vervangen. Wel zal u rekening moeten houden met een behoorlijke klus, maar uiteraard voeren wij als uw dakdekker in Delft deze zo spoedig en tegelijkertijd met grote zorgvuldigheid voor u uit.

Dakreparatie

Is er schade aan uw dak ontstaan als het gevolg van een storm of merkt u dat kleine gedeeltes van uw dak gebreken vertonen? Dan is het in de meeste gevallen niet noodzakelijk om een dakrenovatie uit te voeren, maar heeft u aan een dakreparatie voldoende. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties en als uw dakdekker in Delft komen wij dan ook graag bij u langs.

Zinkwerk

Ook het zinkwerk van uw dak mag zeker niet vergeten worden, hoewel we helaas merken dat dit vaak het geval is. Zinkwerk omvat in principe al het materiaal dat gebruikt wordt voor uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Zinkwerk is van nature bijzonder duurzaam (tot wel 15 jaar), maar ook deze materialen kunnen op een gegeven moment scheuren en gebreken vertonen. Wij komen als uw dakdekker in Delft graag bij u langs om uw zinkwerk te repareren of te vervangen en uiteraard voeren wij het oude zinkwerk op de juiste manier af.

Neem contact op met uw dakdekker in Delft

Wilt u meer weten of een offerte op maat ontvangen van de dakwerkzaamheden die u graag uitgevoerd ziet worden? Dan is het direct mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan door het invullen van het contactformulier op onze website, maar daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij komen binnen 2 uur terug met een reactie en binnen 48 uur kunt u van ons een offerte op maat verwachten. Niets voor niets worden wij dan ook al jarenlang dé dakdekker van Delft genoemd.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Delft

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.