Een dakdekker in Den Haag nodig? Zoek dan niet verder, want in dit geval kan u zeker rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. Wij helpen u graag op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, zinkwerk en meer. Mocht u behoefte hebben aan één van deze werkzaamheden is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Wij komen binnen 2 uur bij u terug met een passende reactie en binnen 48 uur kunt een offerte op maat verwachten.

Uw dakdekker in Den Haag en omgeving

Bij Assaad Bouw B.V. kunt u al jarenlang rekenen op een specialist in zowel hellende als platte daken. Het is dan ook altijd onze missie om uw dakwerkzaamheden zo voorspoedig te laten voorlopen, zodat u hier het minste last van ondervindt. Uiteraard zal u kunnen rekenen op grote zorgvuldigheid en kunnen wij al uw dakproblemen binnen no-time verhelpen. Toch willen we het belang van deze problemen nog wel even benadrukken. Op het moment dat u namelijk wacht met het oplossen van problemen aan uw daken kan dit grote gevolgen met zich mee brengen. Wacht hier dan ook niet te lang mee en schakel op tijd een dakdekker in Den Haag in.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als uw dakdekker in Den Haag kunnen wij u op verschillende onderdelen van dienst zijn. Wij nemen probleemloos uw gehele dak onderhanden, zodat deze er weer jarenlang tegenaan kan. We vertellen u dan ook graag meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Dakisolatie

Dakisolatie is één van de meest belangrijke onderdelen van ieder dak. Het isolatiemateriaal zorgt er namelijk voor dat warmte uw woning niet zal ontsnappen en dat koude lucht tegelijkertijd wordt bijgehouden. Goede dakisolatie kan u dan ook zomaar tot wel 30% minder stookkosten opleveren en dit merkt u uiteraard in uw portemonnee. Merkt u dat uw dakisolatie aan vervanging toe is? Schakel dan direct de hulp in van Assaad Bouw B.V., uw dakdekker in Den Haag.

Dakonderhoud

Net zoals het bij de andere onderdelen van uw woning belangrijk is om deze te onderhouden geldt hetzelfde voor uw dak. Wel is het natuurlijk een gegeven dat uw dak niet iedere maand of ieder jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft, maar eens in de vijf tot tien jaar is zeker aan te raden. Tijdens het uitvoeren van dakonderhoud controleren wij als uw dakdekker in Den Haag alle belangrijke onderdelen van uw dak. Mochten er verouderde onderdelen aanwezig zijn of zelfs defecte onderdelen vervangen wij deze natuurlijk volledig. Hierdoor wordt het dan ook mogelijk om een dakreparatie of zelfs een dakrenovatie te voorkomen.

Dakrenovatie

Toch is een dakrenovatie helaas niet altijd te vermijden en dit geldt vooral wanneer u in een oude woning woont. In dit geval kan het namelijk niet anders dat het dak van uw woning op een gegeven moment gebreken gaat vertonen. Dit kan bijvoorbeeld loslatend isolatiemateriaal zijn, maar ook uw zinkwerk moet mogelijk gerenoveerd worden. Wij controleren dit dan ook volledig door een grondige dakinspectie. Mochten we tijdens deze inspectie constateren dat uw dak gerenoveerd moet worden geven wij dit uiteraard aan u door. Ook kunnen wij u een verwachting geven van de uit te voeren werkzaamheden en kosten. Hierdoor blijft er voor u niets aan de verbeelding over en weet u precies wat u van ons als dakdekker in Den Haag kunt verwachten.

Dakreparatie

Heeft uw dak stormschade opgelopen of zijn er gewoonweg onderdelen aan uw dak defect geraakt? Wacht dan niet te lang met het uitvoeren van een dakreparatie, aangezien dit mogelijk uw problemen kan verergeren. Over het algemeen geldt dat een dakreparatie uitstekend van pas kan komen bij lokale of kleinere schades aan uw dak en als uw dakdekker in Den Haag voeren wij deze reparatie dan ook graag voor u uit.

Zinkwerk

Een ander belangrijk onderdeel van uw dak is zinkwerk. Zinkwerk omvat in principe al het materiaal dat wordt gebruikt voor uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Het grote voordeel aan zinkwerk is, is dat dit materiaal duurzaam, licht in gewicht en tevens bestand is tegen corrosie. Toch is helaas het zinkwerk tegenwoordig nog niet in staat om oneindig mee te gaan en ook deze onderdelen zullen op een gegeven moment gerepareerd of vervangen moeten worden. Ook in dit geval kan u natuurlijk rekenen op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Den Haag en omgeving.

Neem contact op met uw dakdekker in Den Haag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u het liefst zo spoedig als mogelijk een offerte op maat ontvangen? Aarzel dan geen moment om contact op te nemen met uw dakdekker in Den Haag. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij komen zo spoedig als mogelijk bij u terug en als uw dakdekker in Den Haag kan u dan ook altijd op ons rekenen.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Den Haag

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.