Heeft u nood aan een dakdekker in Dordrecht? Dan hebben we goed nieuws voor u, aangezien u altijd kunt rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. en wij zijn u dan ook graag van dienst op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, zinkwerk en noem maar op. Wij nemen met veel plezier en uiteraard grote zorgvuldigheid uw dak onderhanden, zodat deze weer klaargestoomd wordt om er tientallen jaren tegenaan te kunnen. Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen en in dit geval kan u binnen 48 uur een offerte op maat verwachten.

Uw dakdekker in Dordrecht

Bent u woonachtig in Dordrecht en is het de hoogste tijd dat uw dak wordt voorzien van een onderhoudsbeurt of zelfs wordt gerepareerd? Dan mag het duidelijk zijn dat u kunt rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. en wij helpen dan ook al jarenlang klanten door heel Nederland. Toch merken we in de praktijk dat veel woningeigenaren het belang van een goed dak onderschatten en zodoende met grote problemen te maken krijgen. Wij willen u dan ook als dakdekker in Dordrecht benadrukken dat het belangrijk is om dit altijd te voorkomen, aangezien u hierdoor mogelijk met enorme kosten opgezadeld wordt.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als uw dakdekker in Dordrecht zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij u helpen met alles op en rondom uw dak. Wij geven u dan ook graag een overzicht van enkele van de meest voorkomende werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren.

Dakisolatie

Dakisolatie behoort ongetwijfeld tot één van de meest belangrijke onderdelen van uw dak. Dakisolatie zorgt er enerzijds voor dat uw woning droog blijft, maar heeft ook invloed op de temperatuur in uw woning. Goede dakisolatie houdt koude lucht namelijk buiten en warme lucht binnen en dit kan u zomaar tot wel 30% op uw energierekening schelen. Tuurlijk is het een investering om goede dakisolatie aan te leggen, maar wij als uw dakdekker in Dordrecht kunnen u verzekeren dat dit een investering is die u op de lange termijn zeker terug zal verdienen.

Dakonderhoud

Ook qua dakonderhoud is Assaad Bouw B.V. u graag van dienst en wij komen dan ook met veel plezier langs om uw dak weer in topconditie te krijgen. Wat betreft dakonderhoud is dit van belang, omdat uw dak dag in, dag uit te maken heeft met allerlei verschillende invloeden van buitenaf. Hierbij kan u denken aan regen, wind, koude, maar bijvoorbeeld ook warmere temperaturen. Uw dak heeft het dan ook zwaar te verduren en op een gegeven moment kan dit ervoor zorgen dat bepaalde onderdelen onderhoud vereisen. Als uw dakdekker in Dordrecht regelen wij dit graag voor u.

Dakrenovatie

Door heel Nederland en dus ook in Dordrecht vindt u een groot scala aan oude woningen. Hoewel dit natuurlijk zorgt voor een prachtige sfeer is een verouderde woning nu niet altijd gunstig voor uw dak. Op den duur kan u dan ook te maken krijgen met problemen die door middel van een dakrenovatie moeten worden opgelost. Een dakrenovatie heeft als voordeel dat niet uw gehele dak zal moeten worden vervangen, maar wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat het hier grote werkzaamheden betreft. Wij controleren als uw dakdekker in Dordrecht de staat van uw dak door middel van een grondige dakinspectie en kunnen zodoende controleren of een dakrenovatie noodzakelijk is.

Dakreparatie

Is uw dak niet verouderd, maar heeft deze wel schade opgelopen? Dan kunnen wij als uw dakdekker in Dordrecht u van dienst zijn op het gebied van een dakreparatie. Wij kunnen lokale schades aan uw dak spoedig en zorgvuldig repareren, zodat u hier geen last meer van ondervindt. Een dakreparatie is ten opzichte van een dakrenovatie handiger, sneller en goedkoper. Neem dus zeker even contact met ons op wanneer u merkt dat uw dak gerepareerd moet worden.

Zinkwerk

Een ander onderdeel waarmee wij u graag verder helpen is het herstellen of het vervangen van uw zinkwerk. Zinkwerk heeft in principe betrekking op uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Dit zijn alle drie onmisbare onderdelen voor de conditie van uw dak en op het moment dat één of meerdere van deze onderdelen gebreken vertonen kan dit grote gevolgen met zich meebrengen. Defecte dakgoten kunnen bijvoorbeeld lekkages veroorzaken en hier zit u natuurlijk absoluut niet op te wachten. Laat u zinkwerk dan ook tijdig controleren en eventueel repareren of vervangen door Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Dordrecht.

Stel uw vragen aan uw dakdekker in Dordrecht

Heeft u behoefte aan meer informatie over wat wij precies voor u kunnen betekenen als dakdekker in Dordrecht of wilt u juist direct een offerte op maat ontvangen voor de werkzaamheden waar u behoefte aan heeft? Dan is het mogelijk om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op te nemen. Wij komen uiteraard zo spoedig als mogelijk bij u terug met een antwoord op al uw vragen. Assaad Bouw B.V. is dan ook dé dakdekker in Dordrecht waar u naar op zoek bent.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Dordrecht

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.