Op zoek naar een dakdekker in Etten-Leur? Dan kunnen wij u vertellen dat u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Als specialist op het gebied van hellende en platte daken kunnen wij u op meerdere onderdelen van dienst zijn. Hierbij kan u denken aan dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken, maar het is ook mogelijk om via onze website contact met ons op te nemen. Wij zullen in dit geval als uw dakdekker in Etten-Leur altijd zo spoedig als mogelijk bij u terugkomen met een belangrijk antwoord op al uw vragen. Ook kunnen wij u binnen 48 uur voorzien van een offerte op maat wanneer u dit wenst.

Uw dakdekker in Etten-Leur

Woont u in Etten-Leur en omgeving en heeft u nood aan een goede dakdekker? Zoek dan niet verder, aangezien wij als uw dakdekker in Etten-Leur graag bij u langskomen om uw eventuele problemen te verhelpen. Wanneer we bij u langskomen op locatie starten we altijd met een zorgvuldige inspectie, zodat we de situatie goed kunnen inschatten. Ook kunnen wij hierdoor een duidelijk inzicht geven in de te verwachten werkzaamheden en kosten.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als uw dakdekker in Etten-Leur zijn we van alle markten thuis en natuurlijk helpen wij u graag verder. Toch willen we u graag meer vertellen over waar wij u nu precies mee van dienst kunnen zetten en we hebben dan ook de meest voorkomende werkzaamheden hieronder voor u op een rijtje gezet.

Dakisolatie

Als het gaat om uw dakisolatie is het belangrijk om deze absoluut in topconditie te houden. Op het moment dat dit namelijk niet het geval is kan dit ervoor zorgen dat uw woning bijzonder minder duurzaam wordt. Goede dakisolatie kan er namelijk voor zorgen dat uw woning tot wel 30% minder energie verbruikt. Warmte wordt binnengehouden, terwijl de koude lucht buiten blijft. Wel is het natuurlijk belangrijk dat uw dakisolatie van goede kwaliteit is en als uw dakdekker in Etten-Leur kunnen wij u dit dan ook zeker garanderen.

Dakonderhoud

Het dak van uw woning is onderhevig aan vele verschillende invloeden en uiteraard heeft dit op een gegeven moment invloed op de conditie van uw dak. Regen, wind, koude, maar ook warme temperaturen dragen allemaal bij aan corrosie en uitzetting om maar enkele voorbeelden te noemen. Het is dan ook zeker belangrijk om regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren. Natuurlijk is het geen vereiste om dit ieder jaar opnieuw uit te laten voeren, maar eens in de paar jaar kan zeker geen kwaad. Wij als uw dakdekker in Etten-Leur regelen dit graag voor u en uiteraard gaan we altijd zo zorgvuldig mogelijk te werk.

Dakrenovatie

In sommige gevallen komt dakonderhoud helaas te laat en is het noodzakelijk om een dakrenovatie uit te voeren. Zoals u logischerwijs wel zal verwachten is dit vaak bij oude woningen het geval. Tijdens een dakrenovatie nemen wij als uw dakdekker in Etten-Leur uw volledige dak onderhanden en controleren wij uiteraard alle belangrijke onderdelen en herstellen deze in goede staat. Hoewel een dakrenovatie uiteraard uitvoerig zal zijn, profiteert u in dit geval wel van het voordeel dat niet uw gehele dak vervangen zal moeten worden.

Dakreparatie

Heeft u last van stormschade en zijn er bijvoorbeeld dakpannen versleten of laat de conditie van uw dakisolatie te wensen over? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een dakreparatie uit te voeren in tegenstelling tot een volledige dakrenovatie. Een dakreparatie is uiteraard aanzienlijk minder uitvoerig dan een dakrenovatie en ook op dit gebied kunnen wij als uw dakdekker in Etten-Leur u hier uiteraard mee van dienst zijn. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw dak weer in originele staat te herstellen.

Zinkwerk

Tenslotte voeren wij ook regelmatig werkzaamheden uit die betrekking hebben op het zinkwerk van uw dak. Zinkwerk heeft in principe betrekking op uw dakgoten, dakbedekking en regenpijpen. Zinkwerk is gemaakt van materiaal dat over het algemeen duurzaam, flexibel én corrosiebestendig is, maar ook dit materiaal is helaas niet in staat om jarenlang mee te gaan en zal op een gegeven moment vervangen of gerepareerd moeten worden. Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Etten-Leur helpt u hier natuurlijk graag bij.

Een offerte op maat van uw dakdekker in Etten-Leur

Wilt u een offerte op maat van ons ontvangen? Dan is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij komen binnen 2 uur terug bij u met een passende reactie en binnen 48 uur kunt u van ons een offerte op maat verwachten. Assaad Bouw B.V. staat als uw dakdekker in Etten-Leur dan ook altijd voor u klaar.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Etten-Leur

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.