Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van een dakdekker in Gouda? Dan kunnen wij u vertellen dat u bij Assaad Bouw B.V. ongetwijfeld aan het juiste adres bent. Als specialist op het gebied van dakwerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, zinkwerk en natuurlijk nog veel meer. Mocht u behoefte hebben aan één van deze werkzaamheden of meer informatie willen ontvangen is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij komen binnen 2 uur bij u terug met een passende reactie en binnen 48 uur kunt u eventueel van ons een offerte op maat verwachten.

Uw dakdekker in Gouda

Woont u in de omgeving van Gouda en kunt u wel een dakdekker gebruiken? Dan kunt u uiteraard rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. en wij komen dan ook graag bij u langs voor een inspectie. Hierdoor kunnen we direct de situatie inschatten, u inzicht geven in de te verwachten kosten en natuurlijk ook in de te verwachten werkzaamheden. Mocht u dan ook merken dat u dak niet meer in topconditie verkeerd is het belangrijk om zo spoedig als mogelijk contact op te nemen uw dakdekker in Gouda.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als uw dakdekker in Gouda kunnen wij u uiteraard van dienst zijn op verschillende onderdelen die te maken hebben met uw dak. Om u een beter inzicht te verschaffen in de diensten die we kunnen leveren zetten we graag even alles op een rijtje.

Dakisolatie

We beginnen met dakisolatie. Dakisolatie is het op de juiste manier isoleren van uw dak, zodat koude lucht buiten blijft en warme lucht binnen. Dit is van groot belang vanwege verschillende redenen. De meest voornaamste reden is echter dat goede dakisolatie ervoor zorgt dat uw woning duurzamer wordt en tot wel 30% minder energie zal verbruiken. Uiteraard kunnen wij als uw dakdekker in Gouda garanderen dat de dakisolatie die wij aanleggen van hoge kwaliteit is en aan alle normen voldoet en wij komen dan ook graag bij u langs om dit in orde te maken.

Dakonderhoud

Ieder dak heeft onderhoud nodig. Of dit nu het dak van een relatief jonge woning is of een al tientallen jaren oude woning. Uw dak staat namelijk constant onder invloed van weer en wind en dit heeft zoals u logischerwijs kunt verwachten invloed op de conditie van uw dak. Door regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren kunt u problemen met uw dak spoedig ontdekken en uiteindelijk voorkomen. Uiteraard is Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Gouda hierin gespecialiseerd en wij zijn u dan ook graag van dienst op het gebied van dakonderhoud.

Dakrenovatie

In Nederland zijn er tal van woningen te vinden die al tientallen jaren oud zijn. Hoewel de woningen in ons land over het algemeen van uitstekende kwaliteit zijn zullen deze jaren uiteraard enige invloed uitoefenen op de conditie van de woning en natuurlijk ook de conditie van het dak. In sommige gevallen is de conditie van het dak van uw woning echter zo verslechterd dat een dakrenovatie noodzakelijk is. Tijdens een dakrenovatie renoveren wij uw dak waar nodig, zodat deze er vervolgens weer jarenlang tegenaan kan. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat een dakrenovatie relatief veel tijd in beslag kan nemen en dat het hier om grote werkzaamheden gaat. Wij kunnen u hier als dakdekker in Gouda uiteraard meer over vertellen.

Dakreparatie

Ook wanneer er geen sprake hoeft te zijn van een renovatie kan het natuurlijk ook zo zijn dat uw dak schade heeft opgelopen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een storm zijn gebeurd om maar even een voorbeeld te noemen. Voor kleinere schades is uiteraard geen dakrenovatie noodzakelijk, maar wel is het belangrijk om deze schade zo spoedig als mogelijk te herstellen door middel van een dakreparatie. Wanneer u dit namelijk niet op tijd doet kan deze schade mogelijk verergeren met alle gevolgen van dien. Neem dan ook zeker op tijd contact op met Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Gouda en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs op locatie.

Zinkwerk

Een ander onmisbaar onderdeel van dakwerkzaamheden is zinkwerk. Zinkwerk betreft de onderdelen van uw dak die te maken hebben met uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Stuk voor stuk zijn dit belangrijke onderdelen die als het gevolg van eventuele schade grote gevolgen met zich kunnen meebrengen. Natuurlijk kunt u als uw dakdekker in Gouda op ons rekenen om deze schade zorgvuldig en spoedig te herstellen.

Neem contact op met uw dakdekker in Gouda

Heeft u behoefte aan meer informatie over Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Gouda of wilt u direct een offerte op maat opvragen? Neem dan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website contact met ons op. Wij komen binnen twee uur bij u terug met een passende reactie en binnen 48 uur kunt u eventueel een offerte op maat verwachten. Dat is de service die u kan én mag verwachten van uw dakdekker in Gouda.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Gouda

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.