Bent u op zoek naar een dakdekker in Leiden? Dan kunnen wij u vertellen dat u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent en wij helpen u dan ook graag verder met al uw dakwerkzaamheden. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, zinkwerk en meer. Neem direct contact met ons op of vraag via het contactformulier op onze website direct een offerte op maat aan.

Uw dakdekker in Leiden

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Leiden en nood heeft aan een dakdekker kunt u uiteraard rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Leiden. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw dak in volle glorie te herstellen of te vernieuwen, zodat deze vervolgens weer in staat is om jarenlang mee te gaan. Het is mogelijk om via de website een offerte op maat aan te vragen, maar uiteraard komen wij ook graag bij u langs op locatie, zodat we duidelijk inzicht krijgen in de te verrichten werkzaamheden.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Wij geven u graag een beter inzicht in wat wij precies voor u als dakdekker in Leiden kunnen betekenen. Dit is dan ook precies de reden dat wij onze meest voorkomende diensten graag even voor u uitlichten. U leest het hieronder.

Dakisolatie

Dakisolatie heeft alles te maken met het op de juiste wijze isoleren van uw dak. Dit is van belang, aangezien uw woning hierdoor uitstekend in staat zal zijn om warmte vast te houden, maar ook om koude lucht buiten de woning te houden. Dit kan u dan ook bijzonder veel enerigeverbruik besparen en goede dakisolatie kan u tot wel 30% aan energiekosten schelen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij als dakdekker in Leiden graag bij u langskomen om uw woning te voorzien van hoogwaardige dakisolatie.

Dakonderhoud

Wij raden het iedere woningeigenaar aan om regelmatig dakonderhoud uit te voeren. Op deze manier kunt u namelijk op tijd eventuele problemen met uw dak ontdekken, waardoor u eventuele problemen in de toekomst kunt voorkomen. Hierbij kunt u denken aan lekkages, losse dakpannen of andere onderdelen die mogelijk problemen met zich kunnen meebrengen. Tijdens dakonderhoud controleren wij als dakdekker in Leiden uw dak dan ook zorgvuldig en zal niets aan ons oog ontsnappen.

Dakrenovatie

Mocht uw woning inmiddels al tientallen jaren oud zijn is het goed mogelijk dat uw dak niet meer in topconditie verkeerd. Dit is dan ook niet meer dan logisch en vaak zal er in dit geval dan ook een dakrenovatie overweegt worden. Wij kunnen als uw dakdekker in Leiden u uiteraard helpen met het uitvoeren van een dakrenovatie en in dit geval proberen wij het ongemak uiteraard tot een minimum te beperken, zodat u hier zo min mogelijk last van ondervindt. Wel zal u rekening moeten houden met het feit dat een dakrenovatie behoorlijk intensief kan zijn.

Dakreparatie

Een dakreparatie laten uitvoeren? Ook dan kan u uiteraard rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. en wij zijn u dan ook graag van dienst. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld het repareren van stormschade, het vervangen van dakpannen en natuurlijk nog veel meer. Het voordeel van een dakreparatie ten opzichte van een dakrenovatie is dat een reparatie vaak sneller, goedkoper en duurzamer is.

Zinkwerk

Een ander onmisbaar onderdeel van uw dak is zinkwerk. Zinkwerk heeft betrekking op dakgoten, regenpijpen, dakbedekking en meer. Zinkwerk is over het algemeen bijzonder duurzaam, maar toch kan het op een gegeven moment voorkomen dat deze onderdelen beschadigd raken. In dit geval komen de specialisten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Leiden dan ook graag bij u langs om uw zinkwerk te verwijderen, vervangen of te herstellen.

Behoefte aan meer informatie over een dakdekker in Leiden?

Voor meer informatie is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Wij geven u graag alle informatie waar u mogelijk behoefte aan heeft, zodat u een goede beslissing kunt maken. Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij terug. Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Leiden staat dan ook altijd voor u klaar.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Leiden

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.