Assaad Bouw B.V. kan u als dakdekker in Maarssen helpen met al uw dakwerkzaamheden. Heeft u nood aan een reparatie, een renovatie of gewoonweg aan dakonderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en wij komen dan ook graag bij u langs om uw dak weer klaar te stomen voor de komende jaren. Het is mogelijk om direct contact met ons op te nemen door te bellen of te mailen, maar hiernaast kan je ook het contactformulier op onze website gebruiken. Binnen 48 uur kunnen wij een offerte op maat verzorgen wanneer u hier behoefte aan heeft.

Uw dakdekker in Maarssen

Bent u woonachtig in Maarssen of omgeving en merkt u dat uw dak niet meer topconditie verkeerd? Dan raden wij u aan om zo spoedig als mogelijk contact op te nemen met Assaad Bouw B.V. U wilt namelijk niet afwachten met het repareren, vervangen of onderhouden van uw dak, aangezien u in dit geval mogelijk te maken krijgt met problemen die tot grote schade kunnen leiden. Gelukkig kunnen wij als uw dakdekker in Maarssen spoedig bij u op locatie langskomen. We kunnen snel een offerte uitbrengen en gaan liever nog vandaag dan morgen voor u aan de slag.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Wij verschaffen u graag een duidelijk inzicht in wat u precies van ons kunt verwachten. Dit is dan ook precies de reden dat wij u graag meer vertellen over welke dakwerkzaamheden wij als uw dakdekker in Maarssen nu voor u uit kunnen voeren. Lees hieronder dan ook snel verder voor meer informatie.

Dakisolatie

Dakisolatie behoort zonder twijfel tot één van de meest belangrijke onderdelen van uw dak. Dakisolatie van goede kwaliteit zorgt er namelijk voor dat uw woning uitstekend in staat is om koude lucht buiten te houden en warme lucht niet te laten ontsnappen. Hoogwaardige dakisolatie kan er dan ook zomaar eens voor zorgen dat uw woning tot wel 30% minder energie verbruikt en dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Als uw dakdekker in Maarssen komen wij graag bij u langs om dit alles in orde te maken en uw woning te voorzien van dakisolatie van topkwaliteit.

Dakonderhoud

Net zoals bij ieder ander onderdeel van uw woning het geval is, is het verstandig om regelmatig dakonderhoud uit te voeren. Hierdoor kunt u namelijk eventuele problemen of schades op tijd constateren, waardoor u mogelijk hoge kosten in de toekomst bespaart blijven. Ook zorgt regelmatig dakonderhoud ervoor dat uw dak eigenlijk vrijwel altijd in topconditie verkeerd, waardoor u hier zich geen enkele zorgen over hoeft te maken. Wij als dakdekker in Maarssen regelen dit alles graag voor u.

Dakrenovatie

Vooral bij oudere woningen komt het regelmatig voor dat simpel onderhoud niet meer voldoende is om uw dak weer in topconditie te krijgen. In dit geval bestaat er eigenlijk dan ook maar één oplossing, namelijk een dakrenovatie. Ook wij begrijpen dat dit een behoorlijke klus is waar veel woningeigenaren natuurlijk niet op zitten te wachten. Toch is een dakrenovatie in sommige gevallen gewoonweg onvermijdbaar en in dit geval wilt u natuurlijk wel kunnen rekenen op een specialist met kennis van zaken. Met Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Maarssen heeft u zo’n specialist gevonden en wij voeren een dakrenovatie dan ook graag op een vakkundige wijze voor u uit. Uiteraard zullen wij altijd proberen om de overlast tot een minimum te beperken, maar wel zal u rekening moeten houden met het feit dat een dakrenovatie behoorlijk wat voeten in de aarde heeft.

Dakreparatie

Veel woningeigenaren krijgen op een gegeven moment te maken schade aan het dak. Deze schade kan op verschillende manieren zijn ontstaan, maar regelmatig zien we dat daken beschadigd raken als het gevolg van stormen. Hoewel dit natuurlijk uiterst vervelend is, is deze schade in de meeste gevallen relatief eenvoudig te herstellen door middel van een dakreparatie en uiteraard kunnen wij u hier als uw dakdekker in Maarssen uitstekend mee van dienst zijn. Wacht dan ook zeker niet te lang om contact met ons op te nemen, aangezien u in dit geval mogelijk ergere schade kunt voorkomen.

Zinkwerk

Ook zinkwerk mag natuurlijk binnen onze diensten ontbreken. Zinkwerk heeft in principe alles te maken met uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking en uiteraard is het belangrijk dat ook deze onderdelen in topconditie verkeren. Als uw dakdekker in Maarssen komen wij dan ook graag bij u langs om uw zinkwerk volledig te verwijderen, vervangen of te herstellen.

Contact opnemen met uw dakdekker in Maarssen

Wilt u meer informatie over Assaad Bouw B.V. of bent u benieuwd naar wat wij precies voor u als dakdekker in Maarssen kunnen betekenen? Aarzel dan zeker niet om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website contact met ons op te nemen. Wij komen zo spoedig als mogelijk bij u terug en kunnen u eventueel binnen 48 uur een offerte op maat toesturen. Dat en meer is precies hetgeen wat u kan én mag verwachten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Maarssen.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Maarssen

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.