Op zoek naar een dakdekker in Moordrecht? Zoek dan niet verder, want bij Assaad Bouw B.V. bent u in dit geval aan het juiste adres. Als dakdekker in de omgeving van Moordrecht kunnen wij u op vele verschillende manieren van dienst zijn en wij komen dan ook graag bij u langs op locatie om u een passend voorstel te bieden. U kunt bij interesse direct telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website contact met ons opnemen.

Uw dakdekker in Moordrecht

Bent u woonachtig in de omgeving van Moordrecht en heeft u behoeft aan dakwerkzaamheden? Dan spreekt het voor zich dat u kunt rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakreparatie, dakonderhoud, dakrenovatie, zinkwerk en meer. Wij willen trouwens nog benadrukken dat het belangrijk is om uw dakwerkzaamheden niet langer dan nodig uit te stellen, aangezien u hierdoor eventuele problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als uw dakdekker in Moordrecht kunnen wij u uiteraard op vele verschillende manieren van dienst zijn. Om u een duidelijk overzicht te schaffen van onze meest voorkomende werkzaamheden hebben we alles even duidelijk voor u op een rijtje gezet. Lees dan ook snel verder voor meer informatie.

Dakisolatie

Dakisolatie is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een dak en dit is natuurlijk niet zonder reden. Dakisolatie zorgt er namelijk voor dat uw woning in staat is om warmte vast te houden en koude lucht buiten te houden. Ook voorkomt goede dakisolatie lekkages en kan dit tot wel 30% schelen op de energiekosten. Is de huidige dakisolatie van uw woning aan vervanging toe? Neem dan direct op met Assaad Bouw B.V., uw dakdekker in Moordrecht.

Dakonderhoud

Het is belangrijk om uw dak om de zoveel jaren te voorzien van grondig dakonderhoud. Wij komen dan ook graag bij u langs om dit in orde te maken en zullen in dit geval altijd beginnen met een zorgvuldige dakinspectie. Niets zal aan ons oog ontgaan en dus kunnen we direct eventuele problemen ontdekken. Uiteraard zullen wij deze tijdens onze werkzaamheden meenemen en op de juiste wijze herstellen.

Dakrenovatie

Op het moment dat u in een wat oudere woning woont is het op een gegeven moment goed mogelijk dat de conditie van uw dak te wensen overlaat. In veel gevallen is een dakrenovatie dan ook onvermijdelijk. Tijdens een dakrenovatie worden de verouderde onderdelen van uw dak vervangen of hersteld, zodat deze er vervolgens weer jarenlang tegenaan kunnen. Wel is het een feit dat een dakrenovatie behoorlijk wat voeten in de aarde heeft en vaak zal u hier dan ook helaas wel enige hinder van ondervinden. Wel proberen wij als uw dakdekker in Moordrecht natuurlijk tot een minimum beperken.

Dakreparatie

Het is noodzakelijk om een dakreparatie uit te voeren op het moment dat het dak van uw woning beschadigd is geraakt. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van stormschade, maar ook lekkages of andere schades kunnen op den duur optreden. Op het moment dat u deze schade niet tijdig repareert kan dit enorm veel problemen én kosten met zich meebrengen. Aarzel dus niet te lang met het laten uitvoeren van een dakreparatie en in dit geval kan u natuurlijk altijd rekenen op de hulp van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Moordrecht.

Zinkwerk

Ook wanneer uw zinkwerk vervangen, verwijderd of hersteld moet worden kan u rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Moordrecht. Zinkwerk heeft in principe betrekking op al uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking en op het moment deze onderdelen beschadigd raken kan dit er bijvoorbeeld mogelijk voor zorgen dat het hemelwater niet meer op de juiste wordt afgevoerd. Dit kan dan ook grote gevolgen met zich meebrengen, maar door op tijd onze hulp in te schakelen kunt u al deze problemen voorkomen.

Contact opnemen met uw dakdekker in Moordrecht

Heeft u behoefte aan meer informatie over Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Moordrecht? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan direct telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website. Wij komen zo spoedig als mogelijk bij u terug met een antwoord op al uw vragen en kunnen u binnen 48 uur voorzien van een offerte op maat. Dat en meer is wat u kan én mag verwachten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Moordrecht.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Moordrecht

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.