Kunt u wel een dakdekker in Numansdorp gebruiken? Zoek dan niet verder, want in dit geval bent u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres. Als dakdekker in de omgeving van Numansdorp komen wij dan ook graag bij u langs om al uw dakgerelateerde problemen te verhelpen. Dit doen wij uiteraard zo spoedig en veilig mogelijk. Vraag direct een offerte aan via het contactformulier op onze website of bel ons vandaag nog. Wij helpen u in ieder geval graag verder.

Uw dakdekker in Numansdorp

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u op een gegeven moment te maken krijgt met problemen aan uw dak. Dit kunnen bijvoorbeeld lekkages zijn, maar ook is het natuurlijk gewoon mogelijk dat uw dak inmiddels is verouderd. Als uw dakdekker in Numansdorp zijn wij gespecialiseerd in zowel hellende als platte daken en kunnen u van dienst zijn op het gebied van dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat uw dak weer in staat is om er heel wat jaren tegenaan te gaan.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

De kans bestaat dat u nog nooit de hulp van een dakdekker in Numansdorp heeft in moeten schakelen en vandaar dat u mogelijk dan ook niet weet wat wij nu precies allemaal voor u kunnen betekenen. Dit is dan ook precies de reden dat wij onze meest voorkomende werkzaamheden graag even op een rijtje zetten, zodat u precies weet waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Dakisolatie

Een dak zonder goede dakisolatie is niet compleet. Dakisolatie zorgt er namelijk voor dat uw woning in staat is om warmte vast te houden, maar ook dat koude lucht niet in uw woning terechtkomt. Goede dakisolatie kan u dan ook zomaar tot wel 30% op de energierekening schelen en dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Wanneer wij als dakdekker in Numansdorp bij u langskomen voor het aanleggen of het vervangen van dakisolatie kan en mag u uiteraard van ons verwachten dat wij uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardig materiaal.

Dakonderhoud

Een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van dakonderhoud. Dakonderhoud is van belang, aangezien zonder grondig onderhoud de kans bestaat dat uw dak op een gegeven moment gebreken gaat vertonen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren zorgt u ervoor dat uw dak in topconditie blijft en kunt u eventuele gebreken of beschadigingen snel constateren en vervolgens natuurlijk laten verhelpen door Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Numansdorp.

Dakrenovatie

Is uw woning al tientallen jaren oud en merkt u dat de conditie van uw dak te wensen overlaat? Dan is het in sommige gevallen verstandig om een dakrenovatie uit te voeren. Wij nemen als uw dakdekker in Numansdorp uw gehele dak onderhanden en zorgen we ervoor dat alle gebreken in goede orde hersteld worden. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat een dakrenovatie behoorlijk wat voeten in de aarde kan hebben en de werkzaamheden kunnen dan ook enkele weken in beslag nemen.

Dakreparatie

Is uw dak beschadigd geraakt dan is het belangrijk om deze schade zo spoedig als mogelijk te verhelpen. Wanneer u dit namelijk niet doet is de kans groot dat u last krijgt van lekkages óf dat de schade erger wordt met alle gevolgen van dien. Een dakreparatie is ten opzichte van een dakrenovatie aanzienlijk goedkoper, handiger en sneller zal dan ook relatief vaker voorkomen. Uiteraard mag het geen geheim zijn dat wij als uw dakdekker in Numansdorp inmiddels met recht een specialist genoemd mogen worden op het gebied van dakreparaties en we komen dan ook graag bij u langs.

Zinkwerk

Een ander belangrijk onderdeel dat zeker niet vergeten mag worden is het zinkwerk op uw dak. Zinkwerk betreft in principe alle onderdelen die te maken hebben met uw regenpijpen, dakgoten en dakbedekking. Hoewel dit materiaal weersbestendig is kan het helaas altijd voorkomen dat ook deze onderdelen op een gegeven moment beschadigd raken. Als uw dakdekker in Numansdorp komen wij dan ook graag langs om uw zinkwerk tot in de puntjes te herstellen of natuurlijk compleet te vervangen.

Neem contact op met uw dakdekker in Numansdorp

Kunt u onze hulp gebruiken? Twijfel dan geen moment om Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Numansdorp in te schakelen. U kunt direct contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 57 40 02 55, maar hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te naar [email protected] of ons via het contactformulier te bereiken. Wij kunnen u binnen 48 uur voorzien van een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel willen wij u benadrukken dat het belangrijk is om ons te voorzien van zo veel mogelijk informatie, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de te verrichten werkzaamheden. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u op Assaad Bouw B.V. kunt rekenen als uw dakdekker in Numansdorp.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Numansdorp

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.