Heeft u behoefte aan een dakdekker in Oud-Beijerland? Dan hoeft u in dit geval niet meer verder te zoeken, aangezien wij u kunnen vertellen dat u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij zijn namelijk al jarenlang specialist op het gebied van zowel hellende als platte daken en kunnen u onder andere van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en meer. Wij komen dan ook graag bij u langs om de situatie te bekijken, maar uiteraard is het ook mogelijk om via de website een offerte op maat aan te vragen.

Uw dakdekker in Oud-Beijerland

Op het moment dat u merkt dat uw dak gebreken vertoond is het belangrijk om hier zo spoedig als mogelijk verandering in te brengen en uw dak in goede orde te laten herstellen. Wanneer u dit namelijk niet op tijd doet loopt u de kans dat uw dak mogelijk erger beschadigd zal raken, waardoor u in de toekomst mogelijk met hoge kosten wordt opgezadeld. Hier zit niemand natuurlijk op te wachten en in dit geval raden wij u dan ook om zo spoedig als mogelijk contact op te nemen met Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Oud-Beijerland.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan vertellen wij u hier met veel plezier meer over en wij begrijpen dan ook dat niet iedereen weet waar ze nu precies een dakdekker voor in kunnen huren. Lees dan ook snel verder voor meer informatie over de dakwerkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren.

Dakisolatie

Een woning zonder goede dakisolatie is niet compleet en dit onderdeel is dan ook van groot belang voor onder andere de duurzaamheid van uw woning. Dakisolatie heeft namelijk als functie om warmte binnen uw woning vast te houden en koude lucht buiten te houden. Dakisolatie van goede kwaliteit kan er dan ook zomaar voor zorgen uw woning tot wel 30% minder energie verbruikt. Als uw dakdekker in Oud-Beijerland leggen we vanzelfsprekend graag nieuwe dakisolatie bij uw aan, waardoor we uw woning direct verduurzamen.

Dakonderhoud

Een andere belangrijke taak waar wij ons eigenlijk iedere dag wel mee bezighouden is het uitvoeren van dakonderhoud. Dakonderhoud is van belang, omdat de daken van onze woningen simpelweg niet in staat zijn om oneindig mee te gaan. Het is altijd mogelijk dat er op een gegeven moment gebreken ontstaan en in dit geval kan dakonderhoud helpen om deze problemen op te lossen. Ook kunt u door middel van regelmatig dakonderhoud eventuele beschadigingen tijdig ontdekken, zodat u niet te maken krijgt met hoge reparatiekosten in de toekomst.

Dakrenovatie

Is de woning waarin u woont inmiddels al behoorlijk oud en merkt u gewoonweg dat uw dak niet meer in topconditie verkeerd? Dan bestaat er een grote kans dat dit voor uw gehele dak geldt en in dit geval is het dan ook zeker het overwegen waard om een dakrenovatie uit te voeren. Tijdens een dakrenovatie renoveren wij uw gehele dak tot in de puntjes, zodat deze er vervolgens weer tientallen jaren tegenaan kan. Wel vinden wij het belangrijk om als uw dakdekker in Oud-Beijerland te vermelden dat een dakrenovatie behoorlijk wat voeten in de aarde kan hebben en het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden.

Dakreparatie

Heeft u dak schade opgelopen als gevolg van een storm of andere omstandigheden? Dan kan dit uiterst vervelend zijn en bijvoorbeeld lekkages met zich meebrengen. Dit is natuurlijk absoluut niet wenselijk, maar gelukkig kunt u in dit geval op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Oud-Beijerland rekenen om deze schade zo spoedig als mogelijk te verhelpen. Wij hebben inmiddels al jarenlang ervaring met het uitvoeren van allerlei verschillende dakreparaties en we hebben dan ook alles al voorbij zien komen. Dit betekent dan ook dat wij u kunnen garanderen dat we in staat zullen zijn om uw dak te repareren.

Zinkwerk

Een ander onmisbaar onderdeel van uw dak heeft betrekking op het aanwezige zinkwerk. Met zinkwerk bedoelen we in principe het materiaal dat gebruikt wordt voor het uw dakgoten, regenpijpen, maar bijvoorbeeld ook voor de dakbedekking. Dit zijn stuk voor stuk onmisbare onderdelen van uw dak die er bijvoorbeeld voor zorgen dat hemelwater op de juiste wijze wordt afgevoerd, waardoor u geen last krijgt van lekkages. Uiteraard kunnen wij als uw dakdekker in Oud-Beijerland uw zinkwerk herstellen of vervangen en dit doen we met uiterste precisie.

Meer weten over ons al dakdekker in Oud-Beijerland?

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u behoefte heeft aan meer informatie over Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Oud-Beijerland. In dit geval is het dan ook mogelijk om telefonisch, per e-mail of via het aanwezige contactformulier op onze website contact met ons op te nemen. Uiteraard beantwoorden wij al uw vragen met veel plezier, maar daarnaast kunnen wij u ook binnen 48 uur voorzien van een offerte op maat. Dat is precies wat u kan en mag verwachten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Oud-Beijerland.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Oud-Beijerland

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.