Kunt u wel een dakdekker in Pijnacker gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor u, aangezien de specialisten van Assaad Bouw B.V. iedere dag opnieuw voor u klaarstaan. Wij kunnen u dan ook helpen wanneer uw dak niet meer in topconditie verkeerd. We zijn een specialist op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparaties, zinkwerk en meer. Vraag direct via onze website een offerte op maat of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op voor meer informatie.

Uw dakdekker in Pijnacker

Bent u woonachtig in de omgeving van Pijnacker en merkt u dat het de hoogste tijd is dat uw dak onderhanden wordt genomen? Dan is het belangrijk om zo snel als mogelijk te schakelen, aangezien u dit geval eventuele toekomstige problemen tijdig kunt voorkomen. Als specialist op het gebied van hellende en platte daken hebben we inmiddels dan ook al alles voorbij zien komen en dit betekent dan ook dat wij u kunnen garanderen dat wij in staat zullen zijn om dak weer te herstellen in originele staat.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als dakdekker in Pijnacker timmeren we inmiddels alweer heel wat jaren aan de weg, maar toch is het voor iedereen niet altijd even duidelijk waar wij u nu precies mee van dienst kunnen zijn. Dit is dan ook precies de reden dat wij dit alles graag even voor u op een rijtje zetten.

Dakisolatie

Het aanleggen of het vervangen van dakisolatie is bijzonder belangrijk, aangezien deze onderdelen een grote invloed uitoefenen op onder meer de duurzaamheid van uw woning. Hoe beter het dak van uw woning geïsoleerd is, hoe energiezuiniger deze zal zijn en dit kan u zomaar tot wel 30% op de energierekening schelen. Het is dan ook altijd verstandig om bij de gemeente van Pijnacker te controleren of eventueel aanspraak kunt maken op een subsidie en in dit geval wordt het aanleggen van nieuwe dakisolatie nog voordeliger. Als uw dakdekker in Pijnacker komen wij natuurlijk graag bij u langs om dit alles te regelen.

Dakonderhoud

Eén van de werkzaamheden die eigenlijk iedere dag opnieuw wel binnen ons bedrijf terugkomen is het uitvoeren van dakonderhoud. Dakonderhoud is van belang, omdat hierdoor eventuele gebreken tijdig kunnen worden ontdekt, maar natuurlijk ook verholpen kunnen worden. Door regelmatig dakonderhoud uit te laten voeren loopt u nooit achter de feiten aan en kunt u zorgeloos wonen. Als uw dakdekker in Pijnacker komen wij dan ook graag bij u langs om uw dak te inspecteren en eventuele gebreken te verhelpen.

Dakrenovatie

Het renoveren van daken is vaak een grote klus, maar zeker belangrijk en voornamelijk op het moment dat u merkt dat het dak van uw woning aan het verouderen is. Dit kan namelijk grote gevaren met zich meebrengen en het is dan ook goed mogelijk dat u zich hierdoor niet meer op uw gemak voelt in uw woning. Tijdens het uitvoeren van een dakrenovatie zullen wij als uw dakdekker in Pijnacker dan ook uw gehele dak onderhanden nemen en deze in volle glorie herstellen. Hierdoor bent u gegarandeerd van het feit dat het dak van uw woning er vervolgens weer jarenlang tegenaan kan.

Dakreparatie

Is er lokale schade aan het dak van uw woning ontstaan? Dan is het meestal niet noodzakelijk om een dakrenovatie uit te voeren, maar wel wilt u logischerwijs natuurlijk dat deze schade gerepareerd wordt. In dit geval kunt u dan ook rekenen op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Pijnacker voor het uitvoeren van een dakreparatie. Wij komen zo spoedig als mogelijk bij u langs om de schade in kaart te brengen en deze vervolgens op de juiste manier te herstellen.

Zinkwerk

Ook zinkwerk behoort zeker tot één van de meest belangrijke onderdelen van een dak, maar toch merken we in de praktijk dat dit onderdeel vaak ‘vergeten’ wordt. Zinkwerk heeft in principe betrekking op uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking en zoals u misschien wel weet zijn dit belangrijk onderdelen om uw dak in goede conditie te houden. Op het moment dat het zinkwerk van uw dak dan ook gebreken gaat vertonen is het mogelijk dat u bijvoorbeeld te maken krijgt met lekkages of andere onvoorziene problemen. Als uw dakdekker in Pijnacker komen wij u zinkwerk dan ook graag vervangen of herstellen.

Vragen aan uw dakdekker in Pijnacker

Op het moment dat u vragen heeft aan Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Pijnacker is het mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website. Hiernaast kunt u tevens direct een offerte op maat aanvragen die u binnen 48 uur in de mail kunt verwachten. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent en kunt u vervolgens zelf besluiten om Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Pijnacker in te huren.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Pijnacker

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.