Een dakdekker in Rockanje nodig? Dan kunnen wij u vertellen dat u in dit geval kunt rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. Wij zijn namelijk al jarenlang gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse dakwerkzaamheden en kunnen u onder van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovaties, dakreparaties, zinkwerk en meer. Lees dan ook snel even verder voor meer informatie en mocht u nu vragen hebben of direct een offerte op maat willen aanvragen is het mogelijk om op diverse manieren contact met ons op te nemen.

Uw dakdekker in Rockanje

Inmiddels zijn we bij Assaad Bouw B.V. al weer enkele jaren bezig met het repareren en renoveren van daken. Iedere dag opnieuw staan onze specialisten dan ook weer voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw dak binnen no-time weer in topconditie verkeerd. We werken secuur, snel en houden u altijd op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden, zodat u hier uiteindelijk zo min mogelijk last van ondervindt. Mocht u dan ook merken dat uw dak hoognodig een beurt nodig heeft kunt u direct rekenen op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Rockanje.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Wij begrijpen goed dat u mogelijk niet precies weet wat u nu van een dakdekker uit Rockanje kunt verwachten. Vandaar dat wij onze belangrijkste werkzaamheden dan ook even duidelijk voor u op een rijtje zetten, zodat hier verder geen twijfel over kan bestaan en u direct weet of u gebruikt wenst te maken van onze diensten.

Dakisolatie

Eén van de meest belangrijke onderdelen van uw dak is misschien wel dakisolatie. Dakisolatie zorgt namelijk voor comfort in uw woning en zorgt er onder andere voor dat warme lucht wordt vastgehouden, terwijl koude lucht uw woning niet zal betreden. Als uw dakdekker in Rockanje komen wij dan ook graag bij u langs om uw woning te voorzien van hoogwaardige dakbedekking. Dit kan u dan ook tot wel 30% schelen op uw maandelijkse energiekosten en hierdoor zal u de benodigde investering dan ook vrijwel altijd relatief eenvoudig terugverdienen.

Dakonderhoud

Als specialist op het gebied van daken is het natuurlijk niet meer dan logisch dat wij regelmatig bij onze klanten langskomen voor het uitvoeren van dakonderhoud. Tijdens deze onderhoudsbeurt controleren wij alle belangrijke punten van uw dak, waardoor wij de conditie van uw dak op een zorgvuldige wijze in kaart kunnen brengen. Vervolgens kunnen we direct inschatten wat de werkzaamheden zijn die we moeten uitvoeren en u uiteraard hiervan op de hoogte brengen.

Dakrenovatie

Als dakdekker in Rockanje komen wij regelmatig langs bij woningen om dakrenovatie uit te voeren. Dit zijn doorgaans wat oudere woningen waarbij de conditie van het dak te wensen overlaat. Tijdens aan dakrenovatie renoveren wij het dak volledig, zodat deze vervolgens weer in staat is om hier jarenlang tegenaan te kunnen. Wel vinden we het belangrijk om te vermelden dat het uitvoeren van een dakrenovatie behoorlijk wat voeten in de aarde kan hebben en dat u hier dan ook zeker enige overlast van zal ondervinden. Uiteraard proberen wij als uw dakdekker in Rockanje deze overlast tot een minimum te beperken.

Dakreparatie

Zijn er kleine of lokale beschadigingen ontstaan aan het dak van uw woning? Dan is het vaak niet nodig om uw gehele dak te renoveren en in dit geval biedt een dakrenovatie dan ook zeker uitkomst. In tegenstelling tot een dakrenovatie is een dakreparatie in veel gevallen dan ook vaak handiger, sneller en goedkoper. Ook wanneer er behoefte is aan een snelle reparatie biedt een dakreparatie uitkomst. Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Rockanje komt dan ook graag bij u langs voor het uitvoeren van een dakreparatie.

Zinkwerk

Ook zinkwerk mag zeker niet binnen onze dagelijkse werkzaamheden ontbreken en hierbij doelen we dan ook eigenlijk op het aanleggen of herstellen van regenpijpen, dakgoten en dakbedekking. Deze onderdelen zijn bijvoorbeeld van groot belang om hemelwater op de juiste wijze af te voeren en op het moment dat deze onderdelen beschadigd raken kan dit grote problemen met zich meebrengen. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw zinkwerk te herstellen, zodat u hier in het vervolg geen last meer van zal ondervinden.

Contact opnemen met uw dakdekker in Rockanje

Heeft u behoefte aan meer informatie over ons als dakdekker in Rockanje of heeft u behoefte aan een offerte op maat. Dan is het mogelijk om op verschillende manieren contact met ons op te nemen, maar daarnaast kunt u ook direct via het contactformulier op onze website een offerte op maat aanvragen. Deze kan u binnen 48 uur in de mail verwachten, waardoor u direct inzicht krijgt in de te verwachten kosten. Wij als dakdekker in Rockanje proberen u dan ook altijd op de hoogte stellen van wat u nu precies van ons kan en mag verwachten.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Rockanje

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.