Op zoek naar een dakdekker in Roosendaal? Dan mag het alvast meer dan duidelijk zijn dat je in dit geval bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij komen dan ook graag bij u langs voor het uitvoeren van al uw dakwerkzaamheden en wij kunnen u onder andere van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie en zinkwerk. Lees snel verder of neem bij behoefte aan meer informatie direct contact met ons op.

Uw dakdekker in Roosendaal

Iedereen zal op een gegeven moment behoefte hebben aan een vakkundige dakdekker. De daken van onze woningen zijn namelijk niet gemaakt om oneindig lang mee te gaan en er bestaat dan ook een grote kans dat deze op een gegeven moment gebreken zullen vertonen. In dit geval is het dan ook belangrijk dat u kunt rekenen op een vakkundige dakdekker die in staat is om deze gebreken te verhelpen. Met Assaad Bouw B.V. heeft u uw dakdekker in Roosendaal gevonden en wij zijn u dan ook graag van dienst.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Om u een goede indruk te verschaffen in wat wij precies voor u kunnen betekenen zetten wij graag de meest voorkomende werkzaamheden van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Roosendaal voor u op een rijtje. Lees dan ook snel verder voor meer informatie, zodat u direct kunt ontdekken of u ons kunt inhuren.

Dakisolatie

Eén van de pijlers van een goed dak is dat deze over isolatie van goede kwaliteit moet beschikken. Dakisolatie zorgt er namelijk voor dat je woning in staat is om warmte vast te houden, maar ook dat koude lucht buiten de deur blijft. Hierdoor hoef je dan ook aanzienlijk minder te stoken en dit kan je tot wel 30% op je energierekening schelen. Uiteraard zorgen wij als uw dakdekker in Roosendaal dat we uw woning voorzien van de meest hoogwaardige dakisolatie.

Dakonderhoud

Dakonderhoud is onmisbaar wanneer u het dak van uw woning in topconditie wilt houden. Toch besteden veel woningeigenaren hier (te) weinig aandacht aan en dit zorgt er dan ook voor dat ze op een gegeven moment te maken krijgen met scheuren en gebreken. Hierdoor worden ze mogelijk opgezadeld met hoge kosten in de toekomst en door Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Roosendaal in te huren voor uw dakonderhoud kunnen deze kosten in de toekomst worden voorkomen.

Dakrenovatie

In sommige gevallen is dakonderhoud helaas niet meer voldoende om de conditie van dak te herstellen en zal er een renovatie aan te pas moeten komen. Ook dit kunnen wij als uw dakdekker in Roosendaal uiteraard voor u regelen. Wel is het belangrijk om te vermelden dat een dakrenovatie behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen en dat u hier als woningeigenaar dan ook mogelijk gedurende een lange periode last van zal ondervinden. Uiteraard proberen we bij Assaad Bouw B.V. deze overlast altijd tot een minimum te beperken en mocht u hier nu meer informatie over willen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Dakreparatie

Is er schade aan uw dak ontstaan als gevolg van een storm of andere oorzaak? Dan is het belangrijk om deze schade zo spoedig als mogelijk te herstellen, zodat u mogelijk erger kunt voorkomen. Als uw dakdekker in Roosendaal komen wij dan ook spoedig bij u langs om de schade te repareren en uw dak in goede orde te herstellen. Na een dakreparatie hoeft u zich vervolgens nergens geen zorgen meer over te maken.

Zinkwerk

Een ander belangrijk onderdeel van uw dak is zinkwerk. Zinkwerk heeft betrekking op alles wat te maken heeft met uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Op het moment dat deze onderdelen gebreken gaan vertonen kan het zo zijn dat u mogelijk te maken krijgt met lekkages en hier zit u natuurlijk absoluut niet op te wachten. Laat uw zinkwerk dan ook vervangen of herstellen door de specialisten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Roosendaal.

Een offerte op maat van uw dakdekker in Roosendaal

Het is mogelijk om direct een offerte via onze website aan te vragen en in dit geval zal u deze binnen 48 uur van ons ontvangen. Wel is het in dit geval belangrijk dat u de werkzaamheden zo goed als mogelijk omschrijft, zodat we een duidelijk inzicht kunnen bieden in de te verwachten kosten. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om gewoon contact met ons op te nemen op het moment dat u behoefte heeft aan meer informatie. Als uw dakdekker in Roosendaal beantwoorden wij al uw vragen met veel plezier.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Roosendaal

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.