Assaad Bouw B.V. staat al uw dakdekker in Schiedam iedere dag opnieuw voor u klaar om al uw dakwerkzaamheden te regelen. Inmiddels hebben wij dan ook al jarenlange ervaring en dit betekent dan ook dat geen enkele situatie ons nog onbekend is. Mocht u nu behoefte hebben aan dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovaties, dakreparaties of zinkwerk bent u er natuurlijk altijd vrij in om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij kunnen u eventueel binnen 48 uur voorzien van een offerte op maat wanneer dit hetgeen is wat u wenst.

Uw dakdekker in Schiedam

Bent u woonachtig in de omgeving van Schiedam en heeft u nood aan een dakdekker in deze omgeving. Dan spreekt het voor zich dat u gebruik kunt maken van de diensten van Assaad Bouw B.V. Wij komen graag bij u langs om de situatie te inspecteren en in dit geval kunnen wij u direct een inschatting geven van de te verwachten werkzaamheden en natuurlijk de kosten die hierbij komen kijken. Hierdoor weet u precies wat u kan en mag verwachten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Schiedam.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen als dakdekker in Schiedam? Lees dan vooral even verder, aangezien we hier onze meest voorkomende werkzaamheden voor u op een rijtje zetten. Hierdoor kunt u direct een inschatting maken of wij u van dienst kunnen en mocht u nu vragen hierover hebben is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Dakisolatie

Het aanleggen van hoogwaardige dakisolatie is één van de belangrijkste onderdelen van een goed dak. Isolatie zorgt er namelijk voor dat koude lucht buiten blijft, maar ook dat warme lucht binnen wordt gehouden. Hierdoor profiteert u van meer comfort binnen uw woning, maar ook zal dit u flink wat geld schelen op de energierekening. Goede dakisolatie kan deze kosten tot wel 30% verminderen en u zal de investering voor ons als dakdekker in Schiedam dan ook vrijwel altijd terugverdienen.

Dakonderhoud

Net zoals het bij alle andere onderdelen van belang is, is het ook belangrijk om regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u eventuele problemen namelijk tijdig ontdekken, maar zorgt u er tegelijkertijd ook voor dat uw dak in topconditie blijft. Als dakdekker in Schiedam hebben wij inmiddels al jarenlang ervaring met dakonderhoud en dit betekent dan ook dat wij u kunnen garanderen dat uw dak na het onderhoud er voorlopig weer tegenaan kan.

Dakrenovatie

Woont u in een wat oudere woning en merkt u er dat er aan uw gehele dak gebreken ontstaan? Dan kan het weleens noodzakelijk zijn om een dakrenovatie uit te voeren. Tijdens een dakrenovatie focussen we ons niet enkel en alleen op één locatie, maar nemen we uw volledige dak onderhanden. Hierdoor kan deze er voorlopig weer jarenlang tegenaan en door Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Schiedam in te huren voor een dakrenovatie kunt u voorlopig dan ook weer zorgeloos wonen.

Dakreparatie

In tegenstelling tot een dakrenovatie waarbij we het gehele dak onderhanden nemen focust een dakreparatie zich voornamelijk op lokale punten die beschadigd zijn. Hierbij kunt u denken aan stormschade of lekkages. Dit zijn problemen die zo spoedig als mogelijk verholpen moeten worden, aangezien deze bij geen actie mogelijk kunnen verergeren met alle gevolgen van dien. Aarzel dan ook zeker niet om een beroep te doen op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Schiedam voor het uitvoeren van een dakreparatie.

Zinkwerk

Tot slot is er een ander belangrijk onderdeel dat zeker niet vergeten mag worden, namelijk zinkwerk. Zinkwerk heeft betrekking op eigenlijk alles wat te maken heeft met uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Dit zijn onderdelen die enorm belangrijk zijn voor de conditie van uw dak, maar er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat het hemelwater op de juiste wijze wordt afgevoerd. U kunt zich dan ook wel voorstellen dat scheuren en/of gebreken aan uw zinkwerk voor grote problemen kunnen zorgen en als uw dakdekker in Schiedam proberen wij deze problemen graag te voorkomen.

Contact opnemen met uw dakdekker in Schiedam

Heeft u behoefte aan advies op maat of wilt u bijvoorbeeld dat wij een offerte voor u uitbrengen, zodat u een inzicht krijgt in de kosten van de dakwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij komen binnen 2 uur bij u terug met een reactie en kunnen binnen 48 uur een offerte op maat uitbrengen. Wij zijn u als uw dakdekker in Schiedam dan ook graag van dienst.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Schiedam

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.