Nood aan een dakdekker in Spijkenisse? Dan mag het duidelijk zijn dat u hiervoor bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij kunnen u namelijk op vele verschillende gebieden van dienst zijn en er in ieder geval voor zorgen dat uw dak er weer klaar voor is om tientallen jaren tegenaan te gaan. Wij helpen u onder andere graag op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, zinkwerk en natuurlijk nog veel meer. Neem direct contact met ons op of vraag via de website een offerte aan. Deze kunt u binnen 48 uur in de mail verwachten.

Uw dakdekker in Spijkenisse

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Spijkenisse en behoefte heeft aan een dakdekker spreekt het voor zich dat u kunt rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. Inmiddels houden wij ons dan ook alweer jarenlang bezig met het onderhouden, repareren en renoveren van zowel hellende als platte daken. Uiteraard gaan we met de grootste zorgvuldigheid te werk en controleren we alles grondig. Wel willen we u benadrukken dat het belangrijk is om bij eventuele schade zo spoedig als mogelijk contact met ons op te nemen als uw dakdekker in Spijkenisse. Uiteraard proberen wij u op voorhand altijd een duidelijke inschatting te maken van de te verwachten kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als uw dakdekker in Spijkenisse kunnen wij u uiteraard van dienst zijn op vele verschillende manieren. Toch vertellen we u hier graag even wat meer over, zodat u precies op de hoogte bent van wat wij voor u kunnen betekenen.

Dakisolatie

Dakisolatie behoort zonder twijfel tot één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Dit materiaal zorgt er namelijk voor dat uw woning in staat is om warme lucht binnenshuis te houden, maar ook dat koude lucht niet in de woning terechtkomt. Dit kan je in de winter dan ook behoorlijk wat stookkosten besparen, terwijl je in de zomer ervoor kunt zorgen dat je woning koel blijft. Goede dakisolatie kan tot wel 30% aan energiekosten besparen en het laten aanleggen van kwalitatieve dakisolatie is dan ook een investering die je vrijwel altijd terug zal verdienen. Uiteraard komen wij als uw dakdekker in Spijkenisse graag bij u langs om dit in orde te maken.

Dakonderhoud

Helaas zijn de daken van de woningen in ons land (nog) niet bestemd om oneindig lang mee te gaan. Vrijwel iedereen zal op een gegeven moment dan ook te maken krijgen met problemen aan het dak. Dit kunnen bijvoorbeeld lekkages zijn, losgelaten isolatie of andere problemen. Door eens in de zoveel jaren dakonderhoud te laten uitvoeren door uw dakdekker in Spijkenisse wordt het mogelijk om deze problemen vroegtijdig te constateren en zodoende aan te pakken. Hierdoor blijven u mogelijk hoge reparatiekosten in de toekomst bespaart.

Dakrenovatie

Woont u in een wat oudere woning en merkt u dat uw dak steeds meer gebreken gaat vertonen? Dan is het mogelijk interessant om een dakrenovatie te laten uitvoeren. Als dakdekker in Spijkenisse hebben wij dan ook al meer dan genoeg daken in deze omgeving gerenoveerd en weten dus precies wat hierbij komt kijken. Wel is het belangrijk om te vermelden dat een dakrenovatie behoorlijk wat voeten in de aarde kan hebben en meestal zijn dit projecten waar minimaal enkele weken tot maanden overheen gaan. Wel profiteer je naderhand natuurlijk van een dak dat er weer jarenlang tegenaan kan.

Dakreparatie

Een ander onderdeel waar wij u als uw dakdekker in Spijkenisse mee van dienst kunnen zijn is dakreparatie. Heeft uw dak bijvoorbeeld stormschade opgelopen? Dan is het belangrijk om zo spoedig als mogelijk actie te ondernemen en zodoende ervoor te zorgen dat deze schade niet verergerd. Een dakreparatie is aanzienlijk sneller en goedkoper dan een dakrenovatie en het spreekt voor zich dat u ook in dit geval op Assaad Bouw B.V. kunt rekenen.

Zinkwerk

Tot slot is één van onze meest voorkomende werkzaamheden als dakdekker in Spijkenisse het aanleggen of het vervangen van zinkwerk. Zinkwerk is het materiaal dat gebruikt wordt voor het aanleggen van uw regenpijpen, dakgoten en dakbedekking en u kunt zich dan ook wel voorstellen dat het belangrijk is dat dit materiaal altijd in goede in staat is. Wanneer dit namelijk niet het geval is kunt u mogelijk last krijgen van lekkages of andere problemen en wij kunnen u vertellen dat u hier absoluut niet op zit te wachten.

Neem contact op met uw dakdekker in Spijkenisse

Wilt u meer weten over Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Spijkenisse of heeft u andere belangrijk vragen die u graag beantwoord ziet worden? Twijfel dan geen enkel moment om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u namelijk voorzien van alle informatie die u nodig heeft, zodat u in staat zal zijn om een weloverwogen beslissing te maken. Hiernaast is het mogelijk om direct via onze website een offerte aan te vragen en deze kunt u binnen 48 uur verwachten. Het mag dus duidelijk zijn dat u altijd op Assaad Bouw B.V. kunt rekenen als uw dakdekker in Spijkenisse.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Spijkenisse

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.