Op zoek naar een dakdekker in Steenbergen of omgeving? Dan staat het vast dat je in dit geval kunt rekenen op de specialisten van Assaad Bouw B.V. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van hellende en platte daken en wij kunnen dan ook niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Het is mogelijk om direct contact met ons op te nemen of via de website een offerte op maat aan te vragen. Deze kunt u binnen 48 uur in uw mail verwachten, maar wel is het belangrijk dat u probeert om uw wensen zo goed als mogelijk te omschrijven, zodat we een duidelijke inschatting kunnen maken van de te verwachten kosten.

Uw dakdekker in Steenbergen

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Steenbergen en nood heeft aan een professionele dakdekker bent u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres. Inmiddels timmeren wij dan ook alweer jarenlang aan de weg als dakdekkers en we hebben dan ook al tientallen woningen voorzien van nieuwe dakisolatie, dakonderhoud, dakrenvoties, dakreparaties, zinkwerk en meer. Als uw dakdekker in Steenbergen komen wij dan ook graag langs om dit bij u in orde te maken en twijfel dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Het is mogelijk dat u niet precies weet wat wij nu als uw dakdekker in Steenbergen voor u kunnen betekenen. Dit is dan ook precies de reden dat wij dit graag even voor u op een rijtje zetten. Lees snel meer over welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren.

Dakisolatie

Uiteraard mag dakisolatie niet binnen ons takenpakket ontbreken en iedere dag opnieuw voorzien we dan woningen van nieuwe hoogwaardige dakisolatie. Goede dakisolatie is van belang vanwege verschillende redenen. Ten eerste zorgt dit ervoor dat koude lucht buiten uw woning blijft, terwijl warme lucht binnen uw woning wordt gehouden. Dit kan u dan ook maandelijks tot wel 30% aan stookkosten besparen en uiteraard zal u dit in positieve zin terugzien op uw energierekening. Uiteraard kunnen wij als uw dakdekker in Steenbergen uw nieuwe dakisolatie tot in de puntjes verzorgen.

Dakonderhoud

Een ander belangrijk onderdeel dat zeker niet vergeten mag worden is dakonderhoud. Wanneer u er namelijk voor kiest om regelmatig dakonderhoud aan uw woning te laten uitvoeren kunt u eventuele problemen tijdig voorkomen. Hierdoor kunt u besparen op eventuele hoge reparatiekosten in de toekomst en kunt u iedere dag opnieuw zorgeloos wonen. Als dakdekker in Steenbergen hebben we inmiddels als tientallen, zo niet honderden woningen voorzien van zorgvuldig dakonderhoud en we kunnen dan ook niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Dakreparatie

Zijn er kleine of lokale beschadigingen ontstaan aan het dak van uw woning? Dan is het vaak niet nodig om uw gehele dak te renoveren en in dit geval biedt een dakreparatie dan ook zeker uitkomst. In tegenstelling tot een dakrenovatie is een dakreparatie in veel gevallen dan ook vaak handiger, sneller en goedkoper. Ook wanneer er behoefte is aan een snelle reparatie biedt een dakreparatie uitkomst. Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Steenbergen komt dan ook graag bij u langs voor het uitvoeren van een dakreparatie.

Dakrenovatie

Ook wanneer u in een verouderde woning woont kunt u rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Steenbergen. Renovaties van uw dak is belangrijk om het moment dat u merkt dat u dak gebreken gaat vertonen die mogelijk het gevolg zijn van veroudering. Uiteraard kan en mag u van ons verwachten dat wij in staat zijn om het dak van uw woning tot in de puntjes te renoveren, maar wel is het belangrijk om te weten dat dit doorgaans grote klussen zijn waar behoorlijk wat tijd overheen kan gaan. Wel proberen wij als uw dakdekker in Steenbergen de overlast van een dakrenovatie uiteraard tot een minimum te beperken.

Zinkwerk

Tot slot kunnen wij u als uw dakdekker in Steenbergen ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van het vervangen of het repareren van uw zinkwerk. Zinkwerk omvat in principe al het materiaal dat gebruikt wordt voor uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking en uiteraard is het van groot belang dat ook dit materiaal geen gebreken vertoond. Mocht dit namelijk wel het geval zijn kan dit ervoor zorgen dat u op den duur te maken krijgt met lekkages of andere problemen en hier zit u natuurlijk absoluut niet op te wachten.

Meer weten over uw dakdekker in Steenbergen?

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u behoefte heeft aan meer informatie over Assaad Bouw B.V. en in dit geval raden wij u dan ook aan om niet te twijfelen en direct contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij kunnen u binnen 48 uur voorzien van een offerte op maat of natuurlijk van alle informatie die u nodig heeft over ons als uw dakdekker in Steenbergen.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Steenbergen

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.