Kunt u wel een dakdekker in Strijen gebruiken? Dan kunnen we u vertellen dat u in dit geval bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Inmiddels zijn wij dan ook al jarenlang gespecialiseerd in dakwerkzaamheden voor zowel platte als hellende daken en dit betekent dan ook dat we iedere situatie al voorbij hebben zien komen. In ieder geval spreekt het voor zich dat we niet kunnen wachten om ook voor u aan de slag te gaan en we komen dan ook graag bij u langs op locatie om een offerte op maat uit te brengen. Het is trouwens ook mogelijk om direct via onze website een offerte aan te vragen en in dit geval kunt u deze binnen 48 uur in de mail verwachten.

Uw dakdekker in Strijen

Als dakdekker in de omgeving van Strijen zijn we werkelijk van alle markten thuis. Ongeacht wat voor dakwerkzaamheden u nodig heeft, wij kunnen u verzekeren dat wij in staat zijn om u van dienst te zijn op het gebied van onder andere dakisolatie, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie, zinkwerk en natuurlijk nog veel meer. Uiteraard kan en mag u van ons verwachten dat we uiterst secuur en altijd veilig te werk gaan. Daarnaast proberen we u altijd op de hoogte te houden van onze werkzaamheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als dakdekker in Strijen helpen wij u graag verder, maar toch is het mogelijk dat u niet precies weet wat wij nu voor u kunnen betekenen. Vandaar dat wij onze belangrijkste werkzaamheden nog graag voor u op een rijtje zetten.

Dakisolatie

Het aanleggen of het vervangen van dakisolatie behoort bij Assaad Bouw B.V. als dakdekker in Strijen tot de dagelijkse gang van zaken. Dakisolatie is dan ook van groot belang voor de (economische) duurzaamheid van uw woning. Goede dakisolatie kan er namelijk voor zorgen dat u tot wel 30% minder energie verbruikt en dit zal u dan ook zeker merken op uw energierekening aan het einde van de maand of van het jaar. Dakisolatie aanleggen of laten vervangen is dan ook zeker iets dat u op termijn relatief eenvoudig terug zal verdienen.

Dakonderhoud

Dakonderhoud is iets waar vaak te eenvoudig over wordt gedacht, maar ongelofelijk belangrijk is om uw dak in topconditie te houden. Door regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren kunt u eventuele problemen namelijk vroegtijdig ontdekken en zodoende direct overgaan tot actie. Als dakdekker in Strijen hebben we natuurlijk al jarenlang ervaring met het uitvoeren van dakonderhoud en we komen dan ook graag bij u langs.

Dakrenovatie

In sommige gevallen is dakonderhoud of een dakreparatie helaas niet meer voldoende om de conditie van uw dak te herstellen. In dit geval zal je dan ook rekening moeten houden met een dakrenovatie en dit komt voornamelijk bij de wat oudere woningen in Strijen dan ook regelmatig voor. Uiteraard kunnen wij als dakdekker in Strijen uw dak tot in de puntjes renoveren en in dit geval hoeft u zich dan ook voorlopig geen zorgen meer te maken over conditie van uw dak en kunt u jarenlang zorgeloos wonen.

Dakreparatie

Is er bijvoorbeeld stormschade aan uw dak ontstaan of zijn er andere lokale schades opgetreden? Dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met het repareren van deze onderdelen, aangezien de schade hierdoor mogelijk kan verergeren. Een dakreparatie heeft natuurlijk aanzienlijk minder voeten in de aarde dan bij een dakreparatie het geval is en uiteraard spreekt het voor zich dat ook de kosten hier niet tegen opwegen. Uiteraard kunnen wij als uw dakdekker in Strijen deze reparatie verzorgen.

Zinkwerk

Is uw zinkwerk aan vervanging toe? Ook dan kan je rekenen op Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Strijen. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw zinkwerk te herstellen of volledig te vervangen. Zinkwerk heeft betrekking op uw dakgoten, dakbedekking en regenpijpen en is normaliter in staat om jarenlang mee te gaan. Toch kan het zo zijn dat ook deze onderdelen op een gegeven moment defect raken. Gelukkig kunnen deze problemen relatief vaak verholpen worden.

Een offerte op maat van uw dakdekker in Strijen

Het is mogelijk om direct via onze website een offerte op maat aan te vragen en deze kan je in dit geval binnen 48 uur in de mail verwachten. Hiernaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer informatie. Bel of mail ons direct en dan komen wij zo spoedig als mogelijk terug bij u terug met een reactie. Hierdoor weet u precies wat u van ons als dakdekker in Strijen kan en mag verwachten.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Strijen

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.