Op zoek naar een dakdekker in Wassenaar? Dan kunnen we u in dit geval vertellen dat u bij Assaad Bouw B.V. aan het juiste adres bent. Wij komen dan ook graag bij u langs om de situatie te inspecteren en kunnen u vervolgens een offerte op maat voorschotelen. Het is trouwens ook mogelijk om dit direct via onze website aan te vragen, maar wel in het in dit geval natuurlijk belangrijk dat u ons voorziet van zo veel mogelijk informatie. Ook kunt u vanzelfsprekend altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie.

Uw dakdekker in Wassenaar

Assaad Bouw B.V. is dé specialist in hellende en platte daken die u van dienst kan zijn op het gebied van onder meer dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, zinkwerk en meer. Inmiddels hebben we ieder soort en dak en klus dan ook al voorbij zien komen en dit betekent dan ook dat wij u kunnen garanderen dat we in staat zijn om uw dak tot in de puntjes te herstellen. Uiteraard kan en mag u altijd van ons verwachten dat we veilig en secuur te werk gaan. Daarnaast proberen wij u altijd zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van alle werkzaamheden die we verrichten en proberen we uiteraard de overlast tot een minimum te beperken. Dat en meer is precies hetgeen wat u mag verwachten van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Wassenaar.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Vindt u het nu lastig om te bepalen of u de hulp van ons als dakdekker in Wassenaar kunt inschakelen? Dan hebben we goed nieuws voor u, aangezien we een aantal van onze meestvoorkomende werkzaamheden op een rijtje zetten. Lees dan ook snel verder voor meer informatie.

Dakisolatie

Het aanleggen of vervangen van dakisolatie is een klus die we bij Assaad Bouw B.V. iedere dag opnieuw eigenlijk wel voorbij zien komen. Dakisolatie is dan ook een onmisbaar onderdeel van uw dak en zonder goede dakisolatie zal uw woning beduidend minder duurzaam zijn. Dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit kan u dan ook zomaar tot 30% op uw energierekening schelen en dit betekent dat het aanleggen of vervangen van dakisolatie dan ook een investering is die u relatief eenvoudig zal terugverdienen. Als uw dakdekker in Wassenaar leggen we dan ook graag nieuwe dakisolatie aan.

Dakonderhoud

Het dak van uw woning is constant onderhevig aan invloeden van buitenaf. Denk aan regen, wind, maar ook aan koudere of warmere temperaturen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat uw dak op een gegeven moment gebreken zal vertonen. Bij de ene woning zal dit sneller zijn dan bij de ander, maar in ieder geval kan het nooit kwaad om regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren. Als uw dakdekker in Wassenaar komen wij dan ook graag bij u langs om dit te regelen.

Dakrenovatie

In sommige gevallen is simpel dakonderhoud niet voldoende om de conditie van uw dak te herstellen. Vooral bij oudere woningen komt het regelmatig voor dat er nood is aan een dakrenovatie en in dit geval wordt uw complete dak dan ook onderhanden genomen. Hierdoor kunt u er vervolgens weer van uitgaan dat uw dak in staat is om jarenlang mee te gaan en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Als uw dakdekker in Wassenaar kunnen wij dan ook niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Dakreparatie

Helaas is het altijd mogelijk dat er op een gegeven moment schade aan uw dak zal ontstaan. Dit kan het gevolg van een storm zijn, maar er kunnen ook andere redenen ten grondslag liggen aan deze schade. In ieder geval is het belangrijk om deze schade zo spoedig als mogelijk te herstellen, zodat u mogelijk erger kunt voorkomen. Als uw dakdekker in Wassenaar komen wij graag snel bij u langs voor een dakreparatie, zodat u zich vervolgens nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Zinkwerk

Tot slot kunnen wij u ook van dienst zijn op het moment dat uw zinkwerk hersteld of vervangen moet worden. Zinkwerk heeft in principe betrekking op uw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking en uiteraard is het van belang dat al deze onderdelen in goede conditie zijn. Mocht dit namelijk niet het geval zijn loop je de kans op lekkages of andere problemen. Voorkom dit dan ook altijd en schakel op tijd de hulp in van Assaad Bouw als uw dakdekker in Wassenaar.

De klantenservice van uw dakdekker in Wassenaar

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u vragen heeft over Assaad Bouw B.V. In dit geval willen dan ook benadrukken dat u geen enkel moment hoeft te twijfelen om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website. In dit laatste geval kunt u trouwens ook direct een offerte op maat aanvragen en deze zullen wij u binnen 48 uur bezorgen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent indien u de hulp wilt inschakelen van ons als uw dakdekker in Wassenaar.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Wassenaar

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.