Heeft u behoefte aan een dakdekker in Zoetermeer? Dan bent u in dit geval bij Assaad Bouw B.V. ongetwijfeld aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels dan ook al jarenlang bezig met het herstellen en het vervangen van allerlei verschillende daken en inmiddels hebben we iedere situatie dan ook wel voorbij zien komen. Mocht je dan ook merken dat uw dak aan vervanging toe is of bijvoorbeeld gerepareerd moet worden raden wij u aan om zo spoedig als mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen in dit geval snel terugkomen met een offerte op maat.

Uw dakdekker in Zoetermeer

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Zoetermeer en behoefte heeft aan een ervaren dakdekker spreekt het voor zich dat Assaad Bouw B.V. voor u klaarstaat. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud, dakreparaties, dakrenovaties, zinkwerk en natuurlijk nog meer. Afhankelijk van waar u precies behoefte aan heeft kunnen wij u spoedig helpen en we komen dan ook graag bij u langs op locatie om alles in kaart te brengen. Ook kunnen we u direct een overzicht verschaffen van de te verwachten kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u kiest voor Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Zoetermeer.

Welke dakwerkzaamheden voeren wij uit?

Als dakdekker in Zoetermeer zijn we van alle markten thuis, maar toch begrijpen we dat u het misschien lastig vindt om te bepalen waar u ons nu precies voor in kunt huren. We zetten dan ook graag even onze meestvoorkomende werkzaamheden voor u op een rijtje.

Dakisolatie

Het aanleggen of het vervangen van dakisolatie is iets waar u absoluut te eenvoudig over moet denken. Dakisolatie is namelijk van groot belang vanwege verschillende redenen. Zo zorgt hoogwaardige dakisolatie er bijvoorbeeld voor dat uw woning in staat is om koude of warme lucht vast te houden. Dit komt zowel ’s winters en ’s zomers van pas en in de winter kan goede dakisolatie u tot wel 30% schelen op uw energiekosten. Het aanleggen of het vervangen van dakisolatie is dan ook een investering die u relatief eenvoudig zal terugverdienen en uiteraard komen wij als uw dakdekker in Zoetermeer graag bij u langs om dit in orde te maken.

Dakonderhoud

Het dak van uw woning is constant onderhevig aan verschillende invloeden van buitenaf. Hierbij kan u denken aan regen, wind, maar ook bijvoorbeeld warme en koude temperaturen. Al deze invloeden hebben vanzelfsprekend invloed op de conditie van uw dak en dit is dan ook precies de reden dat het belangrijk is om regelmatig dakonderhoud uit te voeren. Hierdoor kunt u eventuele problemen vroegtijdig ontdekken en mogelijke problemen in de toekomst voorkomen. Als uw dakdekker in Zoetermeer zijn wij uiteraard gespecialiseerd in het uitvoeren van dakonderhoud voor allerlei verschillende daken.

Dakrenovatie

Merkt u dat de conditie van uw gehele dak te wensen overlaat? Dan is simpel dakonderhoud of bijvoorbeeld een lokale dakreparatie in de meeste gevallen niet voldoende. Ook in dit geval kan u echter rekenen op de diensten van Assaad Bouw B.V. en wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van een dakrenovatie. Tijdens een dakrenovatie nemen wij als uw dakdekker in Zoetermeer uw gehele dak onderhanden en zorgen we ervoor dat deze weer in staat is om er jaren tegenaan te gaan. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat een dakrenovatie behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen.

Dakreparatie

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om een dakrenovatie uit te voeren, want op het moment dat er bijvoorbeeld lokale schade aan uw woning is ontstaan is een dakreparatie vaak meer dan voldoende. Wel willen we benadrukken dat het ook enorm belangrijk is om lokale of kleinere schades zo spoedig als mogelijk te verhelpen, aangezien je altijd de kans loopt dat deze schade zal verergeren. Hierdoor krijgt u in de toekomst niet te maken met onvoorziene kosten of onherstelbare schade. Als uw dakdekker in Zoetermeer komen wij dan ook graag spoedig bij u langs om dit alles in orde te maken.

Zinkwerk

Tot slot kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van het vervangen of het herstellen van uw zinkwerk. Zinkwerk heeft betrekking op uw dakgoten, dakbedekking, regenpijpen en al deze onderdelen zijn van groot belang voor de conditie van uw woning. Wanneer één of meerdere van deze onderdelen beschadigd of verouderd zijn kan dit dan ook problemen aan uw woning veroorzaken. Wij als uw dakdekker in Zoetermeer zijn er vaak vroegtijdig bij, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Contact opnemen met uw dakdekker in Zoetermeer

Mocht het zo zijn dat u behoefte heeft aan meer informatie over Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Zoetermeer is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan ook altijd voorzien van alle informatie die u nodig heeft en tevens is het mogelijk om direct via onze website een offerte op maat aan te vragen. Wij kunnen deze binnen 48 uur bij u verzorgen, waardoor u binnen een kort tijdsbestek direct weet waar u aan toe bent wanneer u besluit om de hulp in te schakelen van Assaad Bouw B.V. als uw dakdekker in Zoetermeer.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V. in Zoetermeer

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.