Vogels en ongedierten onder uw pannen kunnen zorgen voor duizenden euro’s in schade. Anders dan ongedierten worden vogels gezien als onschuldige dieren, maar is die aanname wel juist in elke situatie? Niet volgens mensen waarbij vogels (of ongedierten) hun dak als thuishaven gebruiken. Dit kan namelijk verscheidene problemen opleveren, zoals scheuren in uw dakbedekking of verslechtering van uw zinkwerk. Het is correct dat bepaalde vogelsoorten wettelijk beschermd zijn, maar dit neemt niet weg dat er toegestane methoden zijn om dakproblemen te voorkomen. Hieronder leest u daar meer over.
Klik hier voor een samenvatting.

Wat is dakgootpreventie?

Wanneer we spreken over dakgootpreventie hebben we het over de toegestane methoden die worden toegepast om materiaal te plaatsen die vogels en ongedierte afweren. Bij dakgootpreventie worden deze materialen specifiek geplaatst op een dakgoot, omdat die ruimte biedt voor bijvoorbeeld vogels om een onderkomen te maken. Met betrekking tot materialen kunt u denken aan vogelschroten, vogelnetten of vogelpinnen. Als u al schade heeft opgelopen door vogels of ongedierte op uw dak, is het noodzakelijk dat dit eerst wordt verholpen alvorens het materiaal wordt geïnstalleerd. Assaad Bouw heeft veel klanten geholpen met soortgelijke werkzaamheden. Wij zouden u graag vrijblijvend meer informatie geven. U kunt ons contacteren via het contactformuleir of door te bellen/appen naar 06 57 40 02 55. Hopelijk spreken wij u snel! Indien u nog wat meer informatie wilt, kunt u hieronder meer lezen over de voordelen en kosten van dakgootpreventie.

Dakgootpreventie zorgt dat uw dak beschermt is tegen schade van vogels en ongedierte.

Dakgootpreventie en gootbeschermers minimaliseren de hoeveelheid stilstaand water in uw goten en blokkeren de ruimtes onder uw dak. Dit zorgt ervoor dat uw dak een stuk minder aantrekkelijk wordt voor vogels en ongedierte. Zonder een fysieke barrière is er vrij spel voor zoal ratten om een weg te banen achter de boeiboorden en in de dakruimte van uw huis. Zelfs als de ongedierte geen weg kunnen vinden om in het huis te komen, kan het alsnog zorgen voor bijvoorbeeld geluidsoverlast en dakschade.

Bespaar tijd en geld met professioneel verzorgde dakgootpreventie.

Naast dat ongedierte kunnen worden geblokkeerd zorgt dakgootpreventie, waarbij dakgootbeschermers worden gebruikt, voor minder vuil en bladeren. Ophoping hiervan in uw dakgoten kan namelijk zorgen dat het systeem verstopt met meer kosten tot gevolg. Met dakgootbeschermers hoeft u tevens u dakgoten minder vaak schoon te maken wat ook tijd scheelt. Desalniettemin is schoonmaken ook nodig wanneer dakgotpreventie is geïnstalleerd. Het grote verschil hierbij is dat u gootbeschermers een stuk gemakkelijker schoon kunt maken. Dit is veel sneller dan in verstopte goten graven om handenvol taken, bladeren en puin te verwijderen.

Wat kost dakgootpreventie?

Hoeveel dakgootpreventie kost is afhankelijk van een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van uw dakgoot, maar ook aan het soort materiaal dat u wilt gebruiken. Over het algemeen zijn de kosten gemiddeld €55 tot €75 per strekkende meter excl btw. Als u meer duidelijkheid wilt over de kosten voor uw situatie is het mogelijk om een vrijblijvende dakinspectie aan te vragen. Wij kunnen uw dakgoot bekijken en uw helpen bij de afweging van de opties. Contacteer ons via het contactformulier of door te bellen naar 06 57 40 02 55

De kosten voor dakgootpreventie zijn zo’n €65 per strekkende meter exclusief btw.

VOORDEEL #1: GEEN ONGEDIERTE

Dakgootpreventie zorgt dat u geen last meer krijgt van ongedierte. Dit voorkomt schade aan uw dak.

VOORDEEL #2: MINDER ONDERHOUD

Met dakgootpreventie is er minder onderhoud nodig aan uw dak. Het maakt het schoonmaken zoal eenvoudiger.

VOORDEEL #3: BESPAAR GELD

Door te investeren in dakgootpreventie hoeft u op termijn minder uit te geven aan het reinigen of repareren van uw dakgoot.

Samenvatting dakgootpreventie

  • Door middel van dakgootpreventie zorgt u ervoor dat vogels en ongedierte zich niet onder uw pannen huisvesten. Dit voorkomt schade aan uw dak.
  • Tevens zorgt dakgootpreventie dat u uw dakgoot minder hoeft te onderhouden en is het schoonmaken daarvan eenvoudiger.
  • De kosten voor het installeren van dakgootpreventie variëren naar gelang de grootte van uw dakgoot en het materiaal. Vaak zijn de kosten gemiddeld €65 per strekkende meter exclusief btw.

Dakgootpreventie: Veelgestelde Vragen

De kosten voor het installeren zin afhankelijk van uw situatie. Denk zoal aan de grootte van uw dakgoot en het materiaal wat u wilt gebruiken. Vaak is €65 per strekkende meter exclusief btw een prijs die wordt gehanteerd. Om zeker te zijn van de kosten kunt u bij Assaad Bouw BV een gratis dakinspectie inplannen.

Er zijn verschillende materialen die helpen bij dakgootpreventie. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden kunt u kijken op deze pagina.

Het is mogelijk om zelf dakgootpreventie te installeren als u redelijk handig bent. Dit scheelt dan veel kosten. Zorg wel altijd voor een veilige werkomgeving en juiste afmetingen. Indien u toch in gesprek wilt met experts staat Assaad Bouw BV u graag te woord.

DAKGOOTPREVENTIE MET DE BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING!

Dakdekker Assaad Bouw BV te Rotterdam

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw BV, te Rotterdam, helpt u graag met dakgootpreventie. In onze werkzaamheden staat de klant centraal. Zo zijn er achteraf geen verrassingen. Vele klanten hebben onze diensten als positief ervaren. Wij helpen u ook graag in Utrecht, Amsterdam, Breda en omgevingen. Contacteer ons vandaag voor meer informatie!

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw BV

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.