Om te zorgen dat uw dak langer meegaat is onderhoud daarvan belangrijk.Het team van Assaad Bouw BV verschaft u op deze web pagina meer informatie over dakonderhoud. U kunt meer leren over wat een dakonderhoud inhoudt, wat bijkomende voordelen zijn en hoe het is gesteld met de kosten. Indien u graag persoonlijk met een expert spreekt, kunt u ons contacteren via het nummer op deze pagina of via het contactformulier. Dan kunnen wij u telefonisch adviseren en wellicht een gratis dakinspectie voor u uitvoeren. Bij deze inspectie wordt de staat van uw dak vastgesteld en ontvangt u een deskundig rapport.
Klik hier voor een samenvatting.

Waarom is het onderhouden van een dak essentieel?

Onderhoud is het proces dat de levensduur van een dak of constructie verlengt. Het is een activiteit die ervoor zorgt dat het dak optimaal functioneert. Dakdekkersbedrijven bieden allerlei diensten aan om uw dak te onderhouden, zoals reparaties en reiniging. Een belangrijk onderdeel van goed dakonderhoud is het reinigen van uw dak van vuil en roet. Dit voorkomt dat de opeenhoping van vuil, stof en roet uw dak en huis aantasten. Nu zijn er veel dingen die zich op daken kunnen verzamelen. Denk aan stof, takken, stenen en vuil. Dit heeft vaak als gevolg dat uw huis er oud en vies uitziet. Naast dat kan leiden tot een onaantrekkelijke woning, kan het ook zorgen voor een lagere waarde bij verkoop van uw woning.

Desalniettemin zijn er veel redenen om uw dak te onderhouden. Het gaat niet alleen om het uiterlijk van uw huis. Het gaat ook om de veiligheid van u, uw gezin, uw huisdieren en uw bezittingen. Een klein lek of scheurtje in uw dak kan al binnen de kortste keren een serieus probleem worden. Zodoende is het aan te raden om zo nu en dan uw dak te onderhouden. Nog niet overtuigd? Lees de volgende belangrijke redenen hieronder.

Uw dak speelt een belangrijke rol in de stabiliteit van uw huis net als het interieur en exterieur.

Als u nog steeds niet zeker weet wat voor soort dakonderhoud u nodig heeft, kunt u altijd vrijblijvend een dakinspectie aanvragen. Zo kunt u snel een helder beeld krijgen over de staat van uw dak en hoe stabiel de onderdelen van uw dak nog zijn. Vaak wordt onderhoudt uitgevoerd als u een lekkend dak heeft. Tevens komt het vaak voor wanneer er bijvoorbeeld mos of vuil op uw dak aanwezig is. In de meeste gevallen zijn dakreparaties voldoende om nog jaren gebruik te kunnen maken van uw dak. Als uw dak ouder is dan 20 jaar wordt vaker een dakrenovatie uitgevoerd.

Met een goed onderhouden dak heeft u een betere isolatie en bespaart u energie.

Een vaak bijkomend voordeel van het onderhouden van uw dak is de verbetering van uw dakisolatie. Hierdoor kunt u profijt hebben van het feit dat er meer warmte behouden wordt in uw huis of pand. Als je het in de winter warm wilt hebben, dan heb je goede isolatie nodig. Als je in de zomer koel wilt zijn, dan heb je goede isolatie nodig. Het zal moeilijk zijn om uw huis te verkopen als er veel onderhoud nodig is aan uw dak. Het onderhouden van uw dak is dus zeker een investering, daar de waarde van uw woning toeneemt.

Een goed onderhouden dak houdt uw gezin, bezittingen en huisdieren veilig en droog.

Grote dakreparaties of dakrenovaties zijn meestal het gevolg van een klein probleem dat met de tijd groter is geworden. Derhalve is het met goede regelmaat onderhouden van uw dak aan te raden. Met een dakinspectie kan een dakdekker snel een beeld hebben of er kleine gebreken zijn. Deze kunnen van gerepareerd worden, waardoor u met een gerust hart in uw huis kunt verblijven. Twijfelt u aan de staat van uw dak of is reparatie zeker nodig? Bel dan naar 06 57 40 02 55

Wat kost onderhoud van daken gemiddeld?

Wat zouden de kosten ongeveer bedragen van het dakonderhoud van uw pand of woning? Dit is een vraag die vaak opkomt bij huiseigenaren. Het is alles behalve eenvoudig om hier beknopt een precies antwoord voor te formuleren. We kunnen u geen antwoord geven zonder eerst uw specifieke situatie te begrijpen. Zo zijn bijvoorbeeld het soort dak (bijv. pannendak, bitumen dak), de grootte van uw woning/pand en de te gebruiken materiaal van invloed op de kosten. Indien u graag snel een heldere prijs wilt ontvangen voor uw situatie, schroom dat niet om een vrijblijvende dakinspectie aan te vragen.

De kosten voor het onderhouden van uw dak zijn erg variërend. Onderhoudsbeurten kunnen €500 bedragen maar soms ook €5000. Bel voor een gratis prijsopgave naar 06 57 40 02 55.

VOORDEEL #1: STABIELE WONING/PAND!

Door aandacht te besteden aan het onderhouden van uw woning of pand is deze vele malen stabieler.

VOORDEEL #2: BETERE ISOLATIE

Met het onderhouden van uw dak boekt u winst op het gebied van isolatie. Dit zorgt voor meer warmte binnenshuis.

VOORDEEL #3: VEILIGHEID

Een goed onderhouden dak komt de veiligheid van uw gezin, huisdieren en bezittingen ten goede.

Samenvatting onderhoud

  • Om te zorgen dat uw dak langer meegaat is onderhoud daarvan belangrijk. Dakonderhoud zorgt voor een langere levensduur en meer stevigheid.
  • Bij het onderhouden van uw dak staan de diensten dakreiniging en dakreparaties centraal.
  • Het geven van een specifieke prijs is niet mogelijk zonder dat u eerst een vrijblijvende dakinspectie afneemt. Een onderhoudsbeurt kan namelijk €500 kosten maar ook zomaar duizenden euro’s. Bel voor een gratis prijsopgave naar 06 57 40 02 55

Onderhoud: Veelgestelde Vragen

De kosten van dakreparaties zijn afhankelijk van een aantal zaken. Denk zoal een het bedrijf dat u inhuurt maar ook aan het materiaal en de grootte van het dak.

De kosten voor het onderhouden van uw dak kunnen sterk verschillen. Bel ons daarom voor een vrijblijvende offerte.

Bedenk bij het selecteren van een dakdekkersbedrijf altijd dat goedkoop vaak duurkoop is! Zoek dus naar een professioneel bedrijf met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Graag staan wij u vrijblijvend te woord: 06 57 40 02 55.

Onderhoud van uw dak wordt gedaan door uw dak schoon te maken en verontreinigingen te verwijderen, uw dakgoten en regenpijpen te reinigen en eventuele problemen met het dak te repareren. Dakreiniging is belangrijk voor de algehele levensduur van uw dak, hoe meer het dak wordt schoongemaakt, hoe beter het uw huis kan isoleren, de buitentemperatuur van uw huis kan behouden en dakreparaties kan verminderen. Bel ons voor een vrijblijvende dakinspectie:

Om uw dak in goede staat te houden, is het belangrijk om het regelmatig te laten controleren. Maar hoe vaak moet u een onderhoudsbeurt inplannen? Afhankelijk van het type dak, is er jaarlijks, om het half jaar of om de drie maanden onderhoud nodig. Het verschil hangt ook af van het soort dak, zoals een bitumen dak en pannendak.

Om precies te weten wat het beste is in uw situatie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

HOOGWAARDIG WERK DAT BETAALBAAR IS. HET KAN ZEKER!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw B.V.

Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Dordrecht met jarenlange ervaring. Voorop staat dat wij goed luisteren en communiceren met onze (potentiële) klanten. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgeving gingen u voor. Contacteert u ons ook spoedig?

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN EEN NOTENDOP

Assaad Bouw B.V.

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.