Wist u dat het plaatsen van een dakraam u energie kan besparen?Graag geven wij u meer informatie over het plaatsen van dakramen. Hier kunt u meer lezen over de voordelen van dakramen, de kosten en veelvoorkomende vragen. Als u liever een afspraak wilt maken met een van onze vakmensen bel ons dan of vul het contactformulier in. Hopelijk spreken wij u spoedig!
Klik hier voor een samenvatting.

Wat zijn voordelen van een dakraam laten plaatsen?

Er zijn vele voordelen te noemen voor het plaatsen van dakramen waar veel mensen niet bij stilstaan. In dit stukje tekst willen wij hier wil kort bij stilstaan. Een groot voordeel is dat een dakraam zorgt voor natuurlijk licht van buitenaf. Dakramen verbeteren de verlichting in uw pand of woning door meer natuurlijk licht binnen te laten dat een aanvulling is op het licht dat binnenkomt door overige lichtbronnen. Tevens zorgt een dakraam voor verbeterde huis- en zolderventilatie. Ventilatie is erg belangrijk voor elk gebouw. Het verbetert de luchtkwaliteit in uw pand of woning door het verminderen van vocht. Daarbij is er ook verbetering op te merken in termen van de dakisolatie en geluidsisolatie van uw woning. Ongewenste geluiden uit de omgeving kunnen de levenskwaliteit in uw huis verminderen. Een dakraam kan daar dus zelfs mee helpen! Overige voordelen zijn hieronder te lezen.

Met een dakraam is toegang tot uw dak makkelijk voor bijvoorbeeld reparaties of noodgevallen.

Dakramen zorgen voor een gemakkelijke en veilige toegang tot het dak van uw pand of woning in geval van dakreparaties of noodsituaties. Een dak opklauteren om onderhoud uit te voeren is waarschijnlijk niet wat u het liefst doet. Het is veel eenvoudiger en veiliger om de route naar uw dak te nemen via de dakramen op uw zolder. Dakramen zorgt tevens voor minder tijdrovende onderhoud van platte daken. Ze maken het gemakkelijk om te controleren op gebroken dakpannen, verstopte dakgoten en overige gebreken. In een gebouw met een schuin dak kan een dakraam u een helder zicht op uw gehele woning of pand geven.

Dakramen kunnen ervoor zorgen dat uw energierekening lager wordt.

Met een dakraam kunt u ook geld besparen. Doordat een dakraam betere isolatie biedt, is het mogelijk om meer warmte binnen uw pand of woning te behouden. Een groot gedeelte van de warme lucht in uw woning ontglipt via het dak. Met een dakraam kan het “ontglipte warmte” fors worden verminderd.

Wat kost het plaatsen van een dakraam precies?

De precieze kosten zijn moeilijk op te sommen zonder meer te weten over uw precieze situatie. De prijs van het plaatsen van dakramen kunnen variëren naargelang zoal het type dakraam en grootte van het dakraam. Desalniettemin kunnen wij op basis van onze ervaringen een schatting maken over wat een soortgelijk project normaal gesproken kost.

Assaad Bouw BV ondervindt dat de kosten voor het plaatsen van een dakraam zo’n €649 bedragen excl. btw, dakraam en afwerking van de binnenzijde.

De kosten voor het plaatsen van een dakraam zijn zo’n €649. Dit is excl. btw, dakraam en afwerking van de binnenzijde.

VOORDEEL #1: MEER NATUURLIJK LICHT

Door een dakraam te plaatsen zorgt u voor een stuk meer natuurlijk licht in uw woning of pand.

VOORDEEL #2: MINDER KOSTEN

Met een dakraam kunt u besparen op uw energierekening aangezien een dakraam isolerend werkt.

VOORDEEL #3: TOEGANKELIJK

Met een dakraam is uw dak een stuk toegankelijker in geval van reparaties aan uw dak of noodgevallen.

Samenvatting dakraam plaatsen

  • Het plaatsen van een dakraam klinkt als een simpel proces, maar het dient wel goed gedaan te worden om van de voordelen te genieten.
  • Met een dakraam komt er meer natuurlijk licht uw woning of pand, bespaart u energiekosten en is uw dak een stuk toegankelijker.
  • De kosten voor het plaatsen van een dakraam zijn zo’n €649. Dit is excl. btw, dakraam en afwerking van de binnenzijde.

Dakraam plaatsen: Veelgestelde Vragen

De kosten van het plaatsen van een dakraam zijn afhankelijk van zoal het soort dakraam en bedrijf dat u inhuurt. De kosten voor het plaatsen van een dakraam zijn zo’n €649. Dit is excl. btw, dakraam en afwerking van de binnenzijde.

Dakramen zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige dakramen bieden extra voordelen. Om een beeld te krijgen van dakramen, kunt u een kijkje nemen op de volgende pagina van HORNBACH.

Indien u handig bent is het mogelijk om zelf uw dakraam te plaatsen. Zorg wel altijd voor een veilige werkwijze en juiste afmetingen! Als u toch twijfelt aan uw “dakraam-plaatsen-vaardigheden”, kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie!

DAKREINIGING MET DE BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw BV uit Rotterdam E.O.

Als ervaren dakdekkers in Rotterdam zetten wij altijd de klant centraal om prachtige resultaten te boeken. In ons werk is goede en heldere communicatie noodzakelijk zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan. Honderden tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgevingen gingen u voor. Neem vandaag nog contact op!

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw BV

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.