Dakpannen leggen? Pannendak(en) renoveren of vervangen? Assaad Bouw helpt u graag verder!

Naar verloop van tijd kunnen u dakpannen verslijten of afbrokkelen. Dit kan zorgen voor lekkage van uw pannendak. Om soortgelijke problemen voor te zijn is het goed om meer te weten over de voordelen van het laten vernieuwen van uw dakpannen. Dit zal u op termijn veel tijd en geld besparen. Op deze pagina verschaffen we meer informatie over het leggen van dakpannen, het schoonmaken van een pannendak en de kosten van dakpannen.

Leggen en schoonmaken dakpannen

Alvorens het leggen van de dakpannen begint, dienen uiteraard eerst de oude dakpannen verwijderd te worden. Daarna begint het leggen wat precisiewerk is. Het is noodzakelijk om gelijkmatige tegelafstand en de juiste overlap van de dakpannen te realiseren. Indien dit niet goed gebeurt, is de kans op lekkage en schade aan dakpannen groter. Vervolgens is het de bedoeling aan de rand van het dak te beginnen en deze vast te zetten met schroeven. Een andere stap in het proces is het uitrekenen van de afstand tussen de pannen en de afstand tussen de panlatten op het dak. Het aanbrengen van een pannendak is niet gemakkelijk. En het verkeerd aanbrengen kan veel extra tijd, geld en moeite kosten. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken van uw dakpannen. Naast dat het werken op hoogte gevaarlijk is, kan er ook schade ontstaan aan uw woning door gebruik van bijvoorbeeld verkeerd materiaal. Derhalve is het sterk aan te raden om vakbekwame dakdekkers in te huren voor het leggen van dakpannen en overige dakwerkzaamheden.

Assaad Bouw heeft de ervaring en expertise om u verder te helpen. Voor keramische en betonnen dakpannen hanteren wij een prijs van €54,95 -84,95 per m2 (excl. btw) inclusief materiaal en legwerk! Bel of app ons vandaag via 06 57 40 02 55 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Vraag een offerte aan