ASSAAD BOUW BV: UW SPECIALIST IN HELLENDE EN PLATTE DAKEN!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw BV uit Rotterdam

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw BV is jaren actief in de provincie Zuid-Holland en omliggende provincies. U zal ons voornamelijk treffen bovenop hellende of platte daken. Daarnaast zult u ons vaak treffen in Amsterdam, Utrecht, Breda en omgevingen. Wij houden van ons werk en streven altijd naar het opleveren van geweldige projecten voor onze klanten. Hierbij staat adequate communicatie met klanten van begin tot eind centraal. Het realiseren van mooie projecten voor klanten gaat niet vanzelf. Hiervoor hanteren wij een aantal belangrijke waarden die wij graag met u delen.

1. Bedreven. Bij Assaad Bouw weten wij wat écht hard werken is. Bij ons kunt u er van op aan dat wij keihard aan de slag gaan om in uw behoeften te voorzien. Het netjes afronden van uw dakwerkzaamheden is bij ons erg belangrijk en dit doen wij snel en bekwaam.

2. Bekwaam. Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw bestaat uit ervaren en professionele dakdekkers. Wij combineren onze kennis en kunde van het vak om projecten tot een goed eind te brengen. Alhoewel wij vertrouwen hebben in onze bekwaamheid, blijven wij leren om nog beter te worden.

3. Betaalbaar. Assaad Bouw vindt het belangrijk dat u een eerlijke prijs betaalt voor het geleverde werk. Wij streven altijd naar een mooie prijs-kwaliteit verhouding van onze werkzaamheden. Dit neemt niets weg van het feit dat wij hoogwaardige materiaal gebruiken en minimaal 5 jaar garantie bieden op alle werkzaamheden!

Tijd voor uw dakproject?

Bel ons: 06 57 40 02 55

EENVOUDIG PROCES

Onze werkwijze

1. Klantcontact

Wij staan u zo snel en goed mogelijk telefonisch of via de e-mail te woord voor uw afspraak. Bij ons staat de klant centraal!

2. Dakinspectie

Bij de afspraak zorgen wij dat uw dak goed geïnspecteerd wordt. Deze inspectie is vrijblijvend en zonder veplichtingen voor u!

3. Werkzaamheden

Na de dakinspectie worden de punten helder met u besproken. Het zou prachtig zijn als wij dan het werk kunnen uitvoeren!

4. Eindcontrole

Na het uitvoeren van het werk vindt de eindcontrole en oplevering plaats. Hiervoor ruimen wij uiteraard netjes op!

Kwaliteit voor een betaalbare prijs IS MOGELIJK!

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw BV

Onze kundige zetten altijd de klant centraal om prachtige resultaten te realiseren. In ons werk is goede en heldere communicatie belangrijk zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan. Vele tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda en omgevingen hebben gebruik gemaakt van onze diensten. Neem vandaag contact op!

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN EEN NOTENDOP

Assaad Bouw BV

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.

Wie zijn wij?

Yousri Assaad

Directeur

Voorman dakdekker

Voorman

Communicatie

Assistent