Door het laten leggen van nieuwe dakpannen wordt u woning meteen meer waard.Graag geven wij u op deze pagina meer informatie over het leggen van dakpannen. Hier kunt u meer lezen over veelvoorkomende problemen bij pannendaken, de kosten van het leggen en veelvoorkomende vragen. Wij helpen u graag verder met een vrijblijvend dakinspectie. Tijdens de inspectie wordt de staat van uw dak vastgesteld en ontvangt u een deskundig rapport met de punten die onderzocht zijn. Contacteer ons voor een gratis dakinspectie of lees gerust eerst verder!
Klik hier voor een samenvatting.

Waarom een pannendak vervangen?

Wanneer uw dakpannen verouderd zijn kan dit leiden tot bijvoorbeeld daklekkage. Om dit soort problemen te voorkomen is het aan te raden om meer te leren over veelvoorkomende problemen bij pannendaken. Wanneer u namelijk snel handelt kunt u veel kosten, tijd en moeite besparen. Een van de veelvoorkomende problemen bij pannendaken is de mogelijkheid voor een (dak)lekkage. Als er dakpannen ontbreken op uw pannendak wordt het (regen)water geen strobreed in de weggelegd om uw dakconstructie te bereiken met houtrot als gevolg.

Eveneens komen wij vaak tegen dat vogels of ongedierte zich in schoorstenen of onder dakpannen schuil houden. Dit kan zorgen voor puin op uw dak, een vervelende geur of schade. Gezien vogels bij wet beschermd zijn (zie Milieu Centraal) adviseren wij altijd een professioneel dakdekkersbedrijf in te schakelen als u last ondervindt. U kunt hier meer over lezen op de pagina dakgootpreventie en over hoe wij te werk gaan. Ten slotte is slecht onderhoud zinkwerk rondom uw pannendak een groot probleem. Wanneer uw zinkwerk goed is onderhouden voorkomt het dat (regen)water doordringt en onder uw dak komt of, nog erger, in uw huis belandt!

Het leggen van nieuwe dakpannen gaat volgens een stapsgewijs proces dat precisie vereist.

Belangrijke stappen voor het vervangen van een pannendak zijn de volgende. In het begin worden de oude dakpannen verwijderd, Daarna dienen de nieuwe pannen heel precies gelegd te worden om problemen met de dakconstructie te voorkomen. Hierbij is het nodig om het pannendak en panlatten op te meten en de ruimtes te berekenen. Vervolgens beginnen dakdekkers aan de rand van het dak met het leggen van dakpannen en werken het steeds verder af. Het reinigen van uw pannendak vereist ook expertise. Er wordt namelijk op gevaarlijke hoogte gewerkt en er dient niets beschadigd te worden tijdens het reinigen. Daarom is het verstandig om in ieder geval gratis advies te vragen aan een dakdekkersbedrijf zoals Assaad Bouw voordat u iets onderneemt.

Pannendaken bieden vele voordelen zoals een stevigheid en een lange levensduur.

Er is geen twijfel over het feit dat pannendaken vele voordelen bieden. Maar welke voordelen dan? Ten eerste zijn pannendaken goed in allerlei weersomstandigheden zei het harde wind en neerslag of zonnig weer. Ten tweede kunnen dakpannen helpen om uw energierekening te verlagen. Dit komt omdat (goed onderhouden) dakpannen warmte goed binnenshuis houdt. Dit is gerelateerd aan het feit dat pannendaken minder onderhoud vereisen. Dat scheelt dus nog meer kosten.

Tevens hebben dakpannen een lange levensduur van ongeveer 45-50 jaar! Naast dat pannendaken uitstekend zijn om ongedierte tegen te houden, is het ook een erg duurzame keuze omdat dakpannen van natuurlijke aardmineralen worden gemaakt. Graag spreken wij verder met u: 06 57 40 02 55

Wat kost het leggen van dakpannen?

De kosten voor een pannendak, het renoveren of plaatsen hiervan is afhankelijk van verschillende factoren. U kunt hierbij denken aan het dakdekkersbedrijf dat u inhuurt, maar ook aan het type dakpannen dat u wenst en de grootte van uw pannendak. Desalniettemin is er een gemiddelde prijs te noemen. Voor het leggen van keramische en betonnen dakpannen hanteren we een prijs van €54,95 – €84,95 per m² (excl. btw) inclusief het materiaal en legwerk. Om vrijblijvend meer informatie te ontvangen kunt u ons bellen of een appje achterlaten op het nummer 06 57 40 02 55. Hopelijk horen we snel van u!

De kosten voor het leggen van dakpannen zijn ongeveer €54,95 – €84,95 per m² (excl. btw) inclusief het materiaal en legwerk. De prijs is afhankelijk van het type pannen en moeilijkheidsgraad van het dak.

VOORDEEL #1: LANGE LEVENSDUUR

Een nieuw gelegd pannendak kan erg lang mee. In de meeste gevallen, met periodiek onderhoud, wel zo’n 50 jaar!

VOORDEEL #2: DUURZAME KEUS

Dakpannen zijn gemaakt van natuurlijke aardmineralen. Dit zorgt voor een betere leefomgeving.

VOORDEEL #3: MINDER ONDERHOUD

Na het goed leggen van nieuwe dakpannen hoeft u niet meer te vrezen voor continue onderhoudsproblemen!

Samenvatting dakpannen leggen

  • Bij het leggen van nieuwe dakpannen voorkomt u veel problemen zoals lekkages en ongedierte.
  • Dakpannen bieden zeer veel voordelen. Naast dat het kan helpen om uw energierekening te verminderen door betere isolatie, is het ook een stuk duurzamer en vereist het minder onderhoud.
  • Om te weten wat de specifieke kosten bedragen is het handig om een vrijblijvende dakinspectie bij ons te boeken. Wij inspecteren uw dak en leveren u een deskundig rapport op. Desalniettemin is een schatting voor de kosten wel mogelijk. De kosten voor het leggen van dakpannen zijn namelijk zo’n €54,95 – €84,95 per m² (excl. btw) inclusief het materiaal en legwerk.

Dakpannen laten leggen: Veelgestelde Vragen

De kosten kunnen variëren naargelang het soort dakpannen en het dakdekkersbedrijf waar u mee in zee gaat.

De kosten voor het leggen van dakpannen zijn namelijk zo’n €54,95 – €84,95 per m² (excl. btw) inclusief het materiaal en legwerk. De precieze prijs hangt af van het type dakpannen en moeilijkheidsgraad van het dak. Vergeet niet: goedkoop is vaak duurkoop!

Dakpannen zijn er in verschillende kleuren en maten. Sommige dakpannen bieden extra voordelen. Om een beeld te krijgen van de verschillende dakpannen, kunt u een kijkje nemen op de volgende pagina van DeBouwMarktShop.nl .

In sommige gevallen is het mogelijk om uw pannendak (deels) vergoed te krijgen bij uw verzekeraar. Het dient dan te gaan om schade door bijvoorbeeld onvoorziene omstandigheden zoals storm en niet door nalatig onderhoud. Veel verzekeraars vragen een offerte. Wij helpen u hier graag vrijblijvend mee. Contacteer ons vandaag nog: 06 57 40 02 55!

DAKPANNEN LEGGEN MET DE BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING!

Dakdekker Assaad Bouw BV legt graag dakpannen

Als ervaren dakdekkersbedrijf in Rotterdam staat de klant altijd centraal om prachtige projecte op te kunnen leveren. In het werkproces is duidelijke communicatie essentieel. Zo komen klanten nooit voor verrassingen te staan. Honderden tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Breda, Amsterdam en omgevingen gingen u voor. Neem vandaag nog contact op!

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw BV

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.