Wij helpen u verder!

Contacteer ons

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om u en uw familie veilig te houden is een goed onderhouden dak belangrijk. Tijdens de afgelopen storm is er heel wat schade ontstaan. Dit is heel vervelend maar vaak kan veel van de schade worden geclaimt bij uw verzekeraar. Hier helpen wij u graag aan mee met een gratis dakinspectie. Tijdens de inspectie wordt de staat van uw dak vastgesteld en ontvangt u een deskundig rapport met de punten die onderzocht zijn. Zo is het claimen een stuk eenvoudiger!
Klik hier voor een samenvatting.

Stormschade repareren is belangrijk voor de veiligheid

Onlangs last gehad van de afgelopen zware storm? De storm kan schade aan uw dak hebben veroorzaakt. Alhoewel dakschade niet leuk is, is een dakreparatie wel noodzakelijk om de veiligheid te waarborgen en verdere schade te voorkomen. Misschien wel het grootste voordeel van het repareren van een lekkend dak is dat u en uw gezin veilig blijven. Uiteraard is er ook het gevaar van schimmel- en brand, maar er is nog een andere manier waarop een lekkend dak schade kan veroorzaken.

U zult op de lange termijn waarschijnlijk meer geld uitgeven als de waterschade zich uitbreidt, uw bezittingen beschadigt, u schimmel krijgt of een brand ontstaat door problemen met elektronica. Bovendien zal uw energierekening hoger worden omdat er veel warmte vanuit uw dak zal ontsnappen.

Als u te lang wacht om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij na een storm, kunnen ze uw claim proberen te voorkomen. Wees daarom proactief en contacteer Assaad Bouw BV. Wij zullen u snel helpen met een gratis dakinspectie zodat uw claim wordt geaccepteerd.

Door snel een gratis dakinspectie te boeken, minimaliseert u de schade!

Kleine barsten, verschoven dakpannen of kapot zinkwerk moet niet worden genegeerd. Zelfs de kleinste verschuiving van uw dakpannen kan op den duur zorgen voor een grotere lekkage en dus een duurdere rekening. Bij lekkage kan water zoal de dakstructuur aantasten, de isolatie aantasten, muren binnendringen en schimmelvorming veroorzaken. Neem voor stormschade aan de buitenkant van uw huis contact op met lokale professionals. Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw helpt u graag verder met een gratis dakinspectie!

Professionele dakdekkers kunnen problemen ontdekken die onopvallend zijn.

Het kan zijn dat u lekkages heeft op uw dak die moeilijk te zien zijn. Als u uw dak niet repareert, kan er bij elke nieuwe storm lekkage ontstaan. Hierdoor kan er water op uw bezittingen komen. Een dakreparatiebedrijf zal uw hele dak inspecteren en die lekken repareren die niet opvallen. Boek dus snel een vrijblijvende dakinspectie om de problemen te verhelpen. Graag spreken wij verder met u: 06 57 40 02 55.

Voordeel #1: VEILIGHEID

Met een snelle inspectie en reparatie weet u zeker dat u en uw gezin en bezittingen veilig zijn.

VOORDEEL #2: BESPARING

Door snel te handelen voorkomt u dat kleine problemen groter worden. U kan fors besparen met een gratis dakinspectie.

VOORDEEL #3: STABILITEIT

Bij het uitvoeren van een gratis dakinspectie worden overige zaken bekeken en of die onderhoud vereisen of die stabiel zijn.

Samenvatting stormschade

  • De afgelopen storm heeft veel schade teweeeg gebracht. Natuurlijk niet fijn, maar het belangrijkste is om het probleem nu zo snel mogelijk te verhelpen. Een klein dakprobleem kan zich namelijk snel uitbreiden. Met een gratis dakinspectie kunt u gelijk aan de slag met het oplossen van uw probleem en het claimen bij uw verzekeraar.
  • Door u dak snel te repareren waarborgt u de veiligheid van uw gezin, voorkomt u hoge kosten en meer!

Dakpannen laten leggen: Veelgestelde Vragen

De kosten kunnen variëren naargelang het soort dakpannen en het dakdekkersbedrijf waar u mee in zee gaat.

De precieze prijs hangt af van het type dakpannen en moeilijkheidsgraad van het dak. Vergeet niet: goedkoop is vaak duurkoop! Vraag altijd een gratis dakinspectie aan voor meer concrete informatie. Wij helpen u graag verder: 06 57 40 02 55

Ja, in sommige gevallen is het mogelijk om bij dakschade een vergoeding te krijgen van uw vezekeraar. Het dient dan te gaan om schade door bijvoorbeeld onvoorziene omstandigheden zoals storm en niet door nalatig onderhoud.

Meestal vragen verzekeraars een offerte of inspectie van het dak. Wij helpen u hier graag vrijblijvend mee. Contacteer vandaag nog: 06 57 40 02 55

STORMSCHADE OPLOSSEN MET DE BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING!

Dakdekker Assaad Bouw BV voor uw stormschade

Als ervaren dakdekkersbedrijf in Rotterdam helpen wij u graag met het oplossen van stormschade. In het werkproces is helder communicatie vereist. Zo komen klanten nooit voor verrassingen te staan. Honderden tevreden klanten uit Rotterdam, Utrecht, Breda, Amsterdam en omgevingen gingen u voor. Contacteer ons vandaag nog!

Gratis dakinspectie!

Contacteer ons vandaag!

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IN HET KORT

Assaad Bouw BV

Bedreven

Wij werken keihard om uw behoeften te vervullen en uw project uitstekend af te ronden!

Bekwaam

Ons team bestaat uit kundige, ervaren dakdekkers die écht weten van aanpakken.

Betaalbaar

Wij onderscheiden onszelf door betaalbaar hoogwaardig werk te leveren.